Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla jakiej kobiety facet przestanie pic?

Polecane posty

Gość gość

taki który codziennie pije piwko a w weekend więcej

Gość gość
Nie przestanie

Gość gość
dla żadnej a jeżeli w to wierzysz to tylko zasilisz szeregi idiotek wiążących się z alkoholikami i wierzącymi we własne wymysły o zmienianiu faceta

Gość gość
dla żadnej bo jego w zasadzie nie interesują kobiety . Jedynie chęć odbicia się od dna, kiedy już to dno osiągnie . Odpuść go sobie ...

Gość gość
ale kobiety właśnie uwielbiają zmieniać na siłe facetów, dlatego wiążą się ze zjeebami pijakami patologią badboyami chamami psycholami itp itd a potem płacz w poduche żę się nie udało, bo się kurfa udać nie mogło to tak jakby oczekiwać że będziesz sucha wchodząc do wody!!! ale idiotki się łudzą że będzie inaczej

Gość gość
pytam bo słyszałam o takich przypadkach, ze ten facet potem tak jest wdzięczny tej kobiecie no ale z zycia nie znam

Gość gość
tak, a ja slyszałam o przypadku yeti pod rysami... kurna, skąd się takie tępe dzidy biorą... aż tak niskie poczucie wartości masz, żeby się z zerem wiązać?

Gość gość
a czy ja się z nim wiąże? ciekawi mnie czy istnieja takie przypadki

Gość gość
i grzeczniej proszę

Gość gość
osoba uzalezniona, nawet jesli chwilowo przestanie pic dla kogos i tak zacznie a jak bedzie chcial przestac pic dla siebie, to mu żadna baba wtedy do motywacji nie bedzie potrzebna baby to on szuka zeby mial sie nim kto zajac jak bedzie na zmiane chlal i trzezwial

Gość gość
Znam 4 pary : 1) on chlal od młodości, ona zaszła w ciążę,ślub dziecko przyszło na świat a on nadal pił,zmarł zaraz po30stce z tzw.przepicia (mój kuzyn) 2) on chlal cpal od młodości dziewczyna była super,miliony szans aż po kolejnym wp..dolu jaki dostała od niego odeszła, on w wieku 29lat zmarł z przepicia wątroba.nie.wytrzymała. 3) pił dzień w dzień w narzeczenstwie różne incydenty etc.Potrafił ja uderzyć po rękach przy rodzinie i znajomych gdy chciała już mu zabrać butelkę z ręki. Był(nie wiem czy nadal jest)zawodowym kierowca dzień w dzień dwa piwa a w weekend obowiązkowo wódka. 4) on chlal od młodości, ona podobno puszczalska mają dziecko,potrafił uderzyć ja na festynie,siedzi z nim dalej on z********la na nią ona siedzi w domu,on chla co wypłata. Pisząc te prawdziwe sytuację przypomniało mi się jeszcze kilka par,żadna nie jest z happy end em. Także Autorko odpowiedź sobie na pytanie. Uciekaj...

Gość prawi 114
na pewno jest to tylkokedno piwko,a nie 2 ?

Gość gość
Żeby ktoś chciał skończyć z nałogowym piciem, to przede wszystkim musi sam tego chcieć. Nikt, dosłownie nikt go nie da rady do tego zmusić, ani prośbą, ani groźbą. Wiem co mówię. Mało tego, osoba taka im bardziej ludzie z otoczenia ją naciskają na niepicie, tym bardziej robi na odwrót. Osoba taka musi osiągnąć totalne dno aby przestała chlać, nie wiem, musi stracić pracę, partnerkę/partnera, rodzinę, dom... Każdy ma inną definicje swojego dna.

Gość gość
Dla mnie facet przestał pic. Po czym jak tylko się ogarnął to mnie kopnął w dupę i zdradził, wiec nie polecam

Gość gość
Jeżeli to już jest uzależnienie - dla żadnej.

Gość gość
zgadzam się z komentarzami powyżej. "dla jakiej kobiety facet przestanie pic?" - dla żadnej. Przestanie pić jeśli sam będzie tego chciał. Zazwyczaj dzieje się to gdy taki koleś jest już na samym dnie i nie ma nic nikogo. A taka naiwna dziewczyna która będzie chciała go zmienić na siłę będzie oszukiwana, okłamywana, okradana, poniżana - nie pakuj się w to. Alkoholizm to okropna choroba, a życie to nie film albo powieść.Szkoda twojego życia na pijaka.

Gość gość
Przestanie dla takiej na której mu bardzo zależy.

Gość gość
ale czy będzie mu zależeć na takiej, która trzyma wobec niego dystans bo on pije?

Gość gość
To zależy od przypadku. U jednego dystans pogłębi picie innego uratuje bliskość.