Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten26

Moja dziewczyna.....

Polecane posty

Gość Ten26

Witam :-) Mam 26 lat moraz narzeczona ma 24 jesteśmy razem 4 lata mieszkamy osobno a dzieli nas 20 km .... Widujemy się bardzo często ale od jakiegoś czasu dziewczyna przestała mieć ochotę na sex .... może to dla niej nie istnieć a wcześniej kochalismy się ok 10-15 razy w miesiącu... Co myślicie jaki może być problem? Dodam że orgazm miała zawsze ....

Gość gość
Nie mam zdania

Gość gość
"Dodam że orgazm miała zawsze " a skąd ty to możesz wiedzieć? :D samo to, że pytasz na forum jaki może być problem świadczy o tym że po prostu o seksie nie rozmawiacie założe się że wasze życie seksualne wyglądało następująco: spotykaliście sie i wieczorem leżąc w łóżku TY zaczynałeś się do niej dobierać. zawsze ty. następnie bzykaliście się w kilku pozycjach - i tak samo to wyglądało za każdym razem. żadnych słów w łóżku, żadnych urozmaiceń, nigdy was nie "poniosło" na coś ostrzejrzego. mam racje? :D

Gość Ten26
Nie chciała analiza nigdy .... Kochalismy się w kilku pozycjach nie chce wogole rozmawiać o sexie

Gość gość
12:27 racja, dziewczyna ma już dosyć dawania ( seksem ciężko to nazwać )

Gość Ten26
Często byly lody i minetki

Gość gość
no i co z tego że były? nie zaspokajasz jej, seks jest dla niej jak nudny obowiązek, bo ty masz ciśnienie lub nie pociągasz jej, może masz nadwage, może 0 mięsni, może zaniedbany lub oba naraz :D

Gość Ten26
Od kad się znamy nie zmieniłem się:-/ a za rok planujemy wesele więc to jak dla mnie trzymanie Na dystans ale nie wiem co zrobić żeby wróciła Dawna moja dziewczyna:-/

Gość gość
Może ona przytyla i wstydzi się, że przestanie ciebie pociągac fizycznie tym samym blokując swoje chęci na zbliżenie?

Gość Ten26
Nie przytyła :-) Nie zmieniła się ani Grama odkąd się znamy a ten problem zrobił się nagle.... nawet nie pozwala się dotknąć:-/

Gość gość
Ten26 dziś - to nie myśl nawet o ślubie z nią bo potem może być problem :P

Gość Ten26
Łatwo Ci mówić:-/ Kochasz kogoś za wszelką a nie tylko za to że chodzi z Tobą do łóżka czy robi Ci loda ;-/

Gość Ten26
Kochasz kogoś za wszystko * a nie tylko ze ktoś idzie z Tobą do łóżka:-/

Gość Ten26
Pomoże ktoś???

Gość gość
Pogadaj ze swoja dziewczyna o tym..

Gość gość
może ma jakieś problemy, coś ją dręczy? może przestałeś ją pociągać? może zwyczajnie nie ma ochoty na seks? może nie czuje sie seksowna? NIE DOWIESZ SIĘ jeśli z nią nie porozmawiasz tu mozesz dostac tylko hipotezy

Gość gość
poznała kogoś ale tu za chwilę ślub z tobą i ma zagwozdkę...

Gość Ten26
Nie chce gadać na temat sexu :-/ Jakby poznała kogoś to by co chwile nie rozkminiala listy gości:-/

Gość gość
skoro nie chce gadać na ten temat, to jak ma go uprawiać? :D może się wstydzi

Gość Ten26
A wcześniej się nie wstydziła i chętnie się pokazywała

Gość gość
Ten26 nie chce cie straszyc, ale bedzie tylko gorzej. Jeszcze malzenstwo nie jest stanem faktycznym a juz dostajesz embargo na sex - po podpisaniu cyrografu bedziesz mial go wydzielanego raz w miesiacu, jesli nie rzadziej, do pierwszego dziecka. Po urodzeniu dziecka twojej obecnej ukochanej przejdzie calkiem, bo zrealizuje swoj biologiczny cel, a ty, biedny, naiwny rycerzyku, zostaniesz niewolnikiem do obrazania, plucia, zrzucania obowiazkow, odpowiedzialnosci, zarabiania na zonusie i dziecko, zapomnisz o kolegach czy wlasnym hobby. Jesli istnieje na to szansa - natychmiast zerwij zareczyny, odwolaj slub, znajdz sobie inna, inaczej zostaniesz pantoflem, mobilnym bankomatem i ofiara oszczerstw, pomowien, narzekan, wyladowywania frustracji. A po paru latach(jesli nie wczesniej) zostaniesz rogaczem, jesli nie bedzie z tego drugiego dziecka - tylko polowicznie (po matce) podobnego do pierwszego, i tak bedziesz sie mogl uznac za szczesciarza. Pozdrawiam i szczerze zycze - wez to sobie do serca, schemat widzialem i widuje nadal.

Gość Ten26
Ona jest wspaniała kobieta ma dla mnie zawsze czas :-) hobby piłka nożna chętnie chodzi ze mną na mecz.... dba o mnie każda wolna chwile spędzamy razem .... Jakoś nie mogę jej zostawić:-/

Gość Łazanka007
Powód : nigdy nie lubiła seksu z Tobą ale Cię kocha więc nie odejdzie. Teraz jak ślub przyklepany nie musi się martwić że odejdziesz i moze być w końcu sobą.

Gość Ten26
Raczej nie o to chodzi:-/ kochamy się jesteśmy razem ale to się nagle zmienilo :-/

Gość gość
to co podejrzewasz? że co się nagle stało? no co? :D nie ma ochoty i tyle. gdyby miała to by się na ciebie rzuciła

Gość Ten26
Jakbym wiedział to bym nie zakładał tematu

Gość Ten26
Chyba już nikt nic nowego nie wymyśli:-/

Gość gość
pewnie ze nikt nie wymyśli, bo nikt tu nie jest twoją dziewczyną poza tym dostałeś już wiele prawdopodobnych przyczyn jej zachowania, ale z góry je skreślasz :D czekasz aż ktoś poda jakąś super przyczynę, która nagle zmieniła jej zachowanie. ale czy to było NAGLE? wątpię. pewnie seks był coraz rzadziej i rzadziej i rzadziej aż nie ma go wcale a przyczyny są prozaiczne, zwyczajne i nudne.

Gość Ten26
Moja dziewczyna od 2 lat bierze tabsy antykoncepcyjne:-/ i wydaje mi się że to może być powodem tego :-(

Gość Ten26
A co wy KOBIETY o TYM myślicie??