Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten26

Moja dziewczyna.....

Polecane posty

Gość szry
autorze, nie chce - to nie bedzie z toba seksu uprawiac, niezaleznie od filozofii i powodow sedno problemu jest takie ze NIE CHCE. uswiadom to sobie w koncu, przestan byc glupkiem. teraz zyje tylko do malzenstwa, potem bedziesz USIDLONY i bedzie mogla robic co chce, w najgorszym przypadku cie zdradzac. i co z tego, jesli nawet wyjdzie to na jaw? bedziesz chcial sie rozwiesc? zrobi z ciebie zakamuflowanego pijaka, g****iciela, znecajacego sie psychicznie i fizycznie potwora na sprawie rozwodowej, zostaniesz z niczym + zniszczona opinia. ja na twoim miejscu przy takich oznakach "oziebienia klimatu" ewakuowalbym sie z relacji. ale pewnie mowisz sobie "moja ukochana nie jest taka" - a jaka jest? zdaje ci sie ze dobrze ja znasz? a nawet nie potrafisz sam sie domyslec powodow jej zmiany zachowania... wiec: znasz ja? sprobuj byc szczery wobec samego siebie chociaz.

Gość gość
dokładnie, ona NIE CHCE seksu. nie potrzebuje go. nie ma ochoty. tak po prostu, najzwyczajniej w świecie.

Gość Ten26
Tak macie rację nie chce :-/ ale nie wiem czemu tak jest hormony ??

Gość gość
Tez tak miałam po 3 latach związku, po prostu seks z ex nigdy mi sie nie podobał ale go kochałam. Potem w innych aspektach bylo coraz gorzej wiec sie rozstaliśmy

Gość Ten26
Hmmm.... Co powiedziałaś ex ? Mówiłaś mu ze sex z nim Ci się nie podoba ??