Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shaneee

Jestem zakochany w kobiecie z choroba dwubiegunowa..

Polecane posty

Gość Shaneee

Dowiedzialem sie wlasnie o tym od wspolnych znajomych. Ona mi tego jeszcze nie wyznala no ale spotykamy sie od 3 miechow. Czuje sie oszukany. Jednak naprawdę mi na niej bardzo zalezy. Macie kogoś znajomego z taka choroba? Jak wyglada zycie z taka osoba?

Gość gość
Już ją obwiniasz c***u.

Gość gość
Poczekaj jak sama ci powie. I tak się pewnie boi.

Gość gość
Jesli ma dobrze dobrane leki i jest pod stała opieka psychiatry, to zycie wyglada normalnie.

Gość gość
Ja mam koleznke. Taka osoba musi być stale pod opieka psychologa i psychiatry. Musi brać leki do końca życia, mimo to może mieć stany euforii i depresji. Leków nie bierze się w trakcie ciazy. Jak moja kolezanka nie brała leków to niestety w psychiatryku wyładowała.

Gość Shaneee
Dziękuję za odpowiedzi. Niewiem czy bierze leki, nigdy nie widziałem. Jest całkowicie normalna nigdy bym sie nie domyslil... Muszę z nia porozmawiac nie dam rady czekac az sama mi powie...

Gość gość
Moja kumpela to miała. Póki brała leki, raczej wszystko było w porządku, ale musiała tego bardzo pilnować. Niestety zaliczyła kilkakrotnie pobyt w szpitalu psychiatrycznym, jeśli się nie leczyła, potrafiłą tymczasowo zupełnie zatracić kontakt z rzerczywistością, to ciężka sprawa.

Gość Shaneee
Kilkakrotnie pobyt w szpitalu? :( Ojej to chyba ciezka choroba. Nigdy nie mialem stycznosci z chorobami psychicznymi. Jedynie od wczoraj sporo przeczytalem i troche sie obawiam jak to dalej bedzie.

Gość gość
Miałam dwie takie kumpele właściwie, jedna z dwubiegunówką, druga z borderline. Borderka była o wiele trudniejsza w kontaktach, nigdy nie wiedziałam czego się po niej spodziewać. Ta pierwsza, dopóki brała leki zachowywałą się normalnie.

Gość gość
no cóż chłopie; stoisz w przedsionku do piekła. Teraz albo wchodzisz, albo się wycofujesz, Twoja decyzja, ale konsekwencje będą...

Gość Shaneee
Piekla:(? To az tak ciezka jest ta choroba:(?