Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość certyfikat

Zakładasz firmę transportową lub spedycję?

Polecane posty

Gość certyfikat

Zapraszamy osoby, które planują założenie spedycji lub firmy transportowej no szkolenie: Certyfikat Kompetencji Zawodowych w Transporcie Drogowym. Informacje i zapisy: www.certyfikatkatowice.pl

Gość Uren

ja robiłem certyfikat kompetencji zawodowych w oes kraków - dopbre przygotowanie do egzaminu i wszystko bez problemu

Gość michalll
Dnia 21.12.2018 o 16:17, Gość Uren napisał:

ja robiłem certyfikat kompetencji zawodowych w oes kraków - dopbre przygotowanie do egzaminu i wszystko bez problemu

Też tam robiłem pod koniec zeszłego roku. certyfikat kompetencji zawodowych jest dla mnie niezbędnym dokumentem a tam załatwiłem wszystko i jeszcze pomogli w biurze przy papierach

Gość Bardisz

W Krakowie sprawnie można zrobić w oes certyfikat kompetencji co jets bardzo przydatne moim zdaniem, w wielu firmach transportowych się to przydaje, wiem z doświadczenia bo sam robiłem i c+e i psychotesty, także warto robic sobie uprawnienia. 

Gość certyfikat

KURSY NIE SĄ OBOWIĄZKOWE, a na dodatek kosztują kupe kasy

Witam

Mamy najnowszy zestaw 1679 pytań testowych wraz z odpowiedziami pozwalający przygotować się przewoźnikom do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowych w Instytucie Transportu Samochodowego (przewóz osob i rzeczy).

W skład zestawu wchodzi plik (PDF) z pytaniami i udzielonymi poprawnymi  odpowiedziami z zakresu:
-prawa cywilnego,
-handlowego,
-prawa pracy i zagadnień socjalnych,
-zagadnień podatkowych (PIT, CIT, VAT, akcyza, podatki lokalne, podatek od środków transportu, podatek od nieruchomości i inne),
-organizacji i zarządzania przedsiębiorstwem,
-dostępu do zawodu przewoźnika i do rynku krajowego transportu drogowego osób i rzeczy,
- prawa celnego i dewizowego
- prawa międzynarodowego dot. transportu osób i rzeczy,
-bezpieczeństwa ruchu i standardów technicznych pojazdów przeznaczonych do transportu osób i rzeczy.

Do testów dodajemy symulator bez żadnych ograniczeń. W zależności od udzielonej odpowiedzi wyświetla się informacja: odpowiedź dobra, zła lub brak odpowiedzi. Na końcu każdego bloku tematycznego następuje podsumowanie poprawności udzielonych odpowiedzi. Dzięki ćwiczeniom przeprowadzanym przy pomocy tego sprawdzającego testu Twoje szanse na zaliczenie egzaminu niezmiernie wzrosną!

Oprócz tego w zestawie jest 50 rozwiązanych zadań problemowych gratis, które
obejmują zagadnienia związane z obliczaniem: kosztów, przychodów, zysku i
podatku dochodowego, płac i obciążeń na ubezpieczenia społeczne oraz pracy w
godzinach nadliczbowych, budowania rozkładów jazdy, prędkości
eksploatacyjnej i czasu pracy kierowcy.

Pytania opracowane przez szereg osób z branży

Kontakt:
testynaprzewoznika@onet.pl
gg 12306090
tel 664 613 678

ZAPRASZAM NA STRONY:

100% POZYTYWNYCH OPINII !!!

Wystawiamy faktury vat

Gość MarcinKlis

ale warto zainwestować moim zdaniem w tego typu kursy. Ja w oes robiłem i adr i psychotesty, ogólnie to co było mi do pracy potrzebne. Pamiętam c+e, cały kurs przebiegł bardzo dobrze, świetny instruktor, który pomagał mi, Andrzej Garlej, zadowolony byłem bardzo z tego czego się nauczyłem.

Gość miko

też robiłem w oes kraków kurs kompetencji zawodowych dla kierowców. było ok. i badania tam robiłem, wszystko na miejscu

Gość Robertszef

ja w oes kraków robiłem dla swoich kierowców kurs adr, tu właśnie znalazłem na ten ośrodek namiary.

Gość Maciek

a ile czasu średnio Wam to zajęło? ja własnie się tam zapisuję, też z polecenia i chciałbym wiedzieć mniej więcej jak to się odbywa, bo muszę to z pracą pogodzić, ogólnie na spokojnie można się z nimi porozumieć, dogadać?

Gość lizo.b

obiłem w oes kraków kurs kompetencji zawodowych, poszło szybko i sprawnie. plus merytorycznie.

Gość karol

ja jak każdy polecam testy ze strony certyfikatkompetencjizawodowych.pl bo mają aktualne i tanio

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować