Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic?

Polecane posty

Gość gość

Co mam robic? Moja matka i ojciec są w trakcie rozwodu. Mama zarabia z 1000 zł a ojciec zarabiał 10-15 tys za granicą ale wczoraj go zwolnili za chlanie bo przylazł pijany do pracy. Teraz nie ma z nim kontaktu bo wyłączył telefon dwa dni temu. Moja matka przezywa mnie od tumanów nieuków grubasów debili tępaków. Mam siostrę która ma mnie za nic ma wszystko w d***e całymi dniami siedzi przy telefonie, przeżywa mnie od grubych świń tak samo jak matka. W szkole mam same jedynki, nie potrafię się na niczym skupić bo martwię się ojcem, czy żyje czy czegoś sobie nie zrobił i co teraz czuje bo matka wyrzuciła go z domu. W piątki i soboty siedzę w domu nie mam z kim wyjść nie mam prawdziwych przyjaciół... nie mam nikogo. Mama mówi ze nie jeden chciałby mieć taka matkę ale ja jestem innego zdania niestety. Nigdy o tym nie myślałam ale zaczęły dobiegać mnie mysli samobójcze. Nigdy nie były one aż tak nasilone. Co mam robic

Gość Carycka
Sciskam cie cieplo, pamietaj że zycie jest cenne. To że jestes teraz w takiej sytuacji, za rok -2 bedzie inaczej. Ile masz lat?

Gość gość
Mam 16 lat