Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet nie dba o higiene osobista!Czuje smrod przy robieniu loda!

Polecane posty

Gość gość

Przepocone koszulki Przepocone bokserki Burdel w pokoju Ja nie wymagam zeby byl pedantem ale podstawowej czystosci i ładu Chce mi sie rzygac czasami , leze kolo niego a tu smród spod pachy Kaze mi robic loda a tam smrod niepodtartego tyłka ja nie wiem Zwracam mu uwage a on nic

Gość gość
bleee a ty siebie totalnie nie szanujesz jak można robić loda takiemu brudasowi ?

Gość gość
Kiedy mój stał się brudasem i nie potrafiłam tego zwalczyć, rozdzielilam łoże. Nie potrafię być blisko z brudasem

Gość gość
prosta piłka zero prysznica zero seksu-jak można się tak poniżać? bierzesz do buzi zaszczanego i zasranego k****a a nie masz odwagi by pogonić faceta do mycia?, masakra

Gość gość
a po co ma myć pałę skoro i tak mu do czysta wylizesz?

Gość gość
Jeśli nie jesteście po ślubie to zmień faceta, albo przynajmniej postaraj się, żeby był o Ciebie zazdrosny, może on też wtedy zrobi coś dla Ciebie np. zacznie dbać o higienę. Nie zazdroszczę.

Gość gość
Pogonilam go do mycia nie raz , ale tu nie chodzi o to zebym go gonila tylko zeby sam z siebie czlowiek byl higieniczny autorka

Gość gość
Fuj! Nie rob mu loda :o porzygałabym sie... Mam ten sam problem z moim mezem... Kiedys dbal o siebie, prysznic codziennie, myl zęby a teraz fleja potrafi nie wykapac sie przez tydzien a zęby chyba maja resztki jedzenia z zeszlorocznej wigilii :o i nie, nie ma depresji, po prostu mu sie nie chce. Dlatego seksu z nim nie uprawiam a jak juz raz na pol roku ale kaze mu najpierw porzadnie sie umyc, loda mu nie robię bo mnie obrzydza sam fakt ja pomysle ze przez tydzien fiuta nie myl a to ze umyje przed seksem juz mnie nie kreci. Nie spi ze mna w lozku jak sie nie umyje, spi w salonie, do lozka pozwalam mu wejsc tylko po kapieli. Tylko nie mowcie ze widzialy galy co braly bo jak brały to sie mył a to bylo 12 lat temu, od kilku lat ma to w d***e i chodzi brudas tydzien w jednych majtkach

Gość gość
gośc 17.45 jejku, mam identycznego męża Kiedyś dbał o siebie, nawet przesadnie, a teraz zupełna odwrotność. Zbrzydł mi na maxa za brak higieny. Pognałam brudasa ze wspólnego łóżka.

Gość gość
loda robią tylko k***y fuuuj obrzydzaja mnie takie baby

Gość gość
To tak jak ja kiedyś w trakcie Minety zauważyłem , że nie umyty tyłek (69)

Gość gość
gość dziś - szczerze współczuję. A nie da się jakoś na niego wpłynąć? 12 lat małżeństwa to przecież jesteście młodzi !

Gość gość
Pogonilam go do mycia nie raz , ale tu nie chodzi o to zebym go gonila tylko zeby sam z siebie czlowiek byl higieniczny autorka nie obciągaj , to może sie zastanowi dlaczego- na miescie raczej nie wyhaczy ładnej k..., która o******** nieumytego więc może z desperacji wreszcie go ochlapie wodą

Gość gość
gość dziś - autorko, jeśli ten facet nie jest Twoim mężem to bym go sobie "odpuściła". Nie wyobrażam sobie życia z takim niechlujem i brudasem. A im będzie starszy- tym będzie niestety gorzej Chodzi o to, żeby ludzie (tak mężczyźni jak i kobiety!) mieli wzgląd na drugą osobę, z którą są w bliskich- "cielesnych" relacjach i mieli na uwadze "komfort" tej drugiej osoby (wiemy o czym piszę). Temat -jak się czyta jest z pozoru śmieszny ale jak się głębiej pomyśli, to smutno się robi :P Pozdrawiam.

Gość gość
Autorko nie myj się przez tydzień i daj mu zrobić minete, może wtedy zrozumie.

Gość gość
Prowo

Gość gość
Sądzę, że jednak nie provo- faceci śmierdzą niestety :P

Gość gość
:D

Gość gość
gość dziś - nie ma się co śmiać. To poważna sprawa! Faceci- nawet nie macie pojęcia jak poważna !!! Myjcie się chłopaki !!! :P

Gość gość
każe ci robić loda? :o to ty chyba jakąś qrwą jesteś, a ten cap to twój stały klient

Gość gość
18.02. to ja pisalam o 17.45. Probowalam oczywiscie, najpierw po dobroci a teraz ciagle mu przygaduje ze smierdzi, jak chce seksu to mu mowie ze absolutnie bo nawet jak sie umyl to po tygodniu niemycia musialby k****a wyparzyc albo domestosem umyc :o Ja bardzo dbam o higienę, prysznic 2 razy dziennie plus podmywanie się, zęby myję kilka razy dziennie z racji tego, ze noszę aparat, włosy mam do pasa i mimo tego myję je codziennie, jestem pedantką o szlag mnie trafia ze na takiego brudasa trafilam. Kiedys wzielam jego wkład do szczoteczki elektrycznej bo moj sie zuzyl, wkład nowy wyciagnelam chyba po pol roku jak kupilam i on zauwazyl i zapytal dlaczego uzywam jego szczoteczki? :O Odpowiedzialam ze w zyciu jej nie uzył a on "ale będę" :o ciekawe k***a kiedy, chyba jak bedzie musial do dentysty isc :o Swojego smrodu nie czuje ale jak np dziecko nasze pusci baka to mowi "fuj jaki smrod". Jak wlaczam pralke to moich i dziecka majtek jest po kilka par bo sie myjemy i codziennie zmieniamy a jego jedna para albo w ogole :o Jedynie skarpetki zmienia i nogi myje codziennie ale tylko stopy jak z pracy wroci, po calym dniu w butach mu niezle walą... Kiedys na jakiejs rodzinnej imprezie jego siostra mi przygadala zebym sobie go pilnowala bo ktoras mi go sprzatnie i tyle z tego bedzie, zasmialam sie i odpowiedzialam ze jak tylko sciagnalby spodnie to laska by uciekla gdzie pieprz rosnie wiec zdrady z jego strony sie nie obawiam

Gość gość
Nie powinno się myć codziennie

Gość gość
gość dziś - dzięki,że napisałaś, wiesz- masz i tak w tym wszystkim duże poczucie humoru (to o tych "gałach, że jak brały to się mył" oraz, że "zdrady z jego strony się nie obawiasz"). Szczerze współczuje takiego męża. Nie chcę Cię martwić ale im będzie starszy- będzie coraz gorzej :). Nie wyobrażam sobie współżycia z takim facetem "na trzeźwo"- po prostu brzydziłabym się. Niestety nie potrafię Ci nic poradzić ale musisz coś z tym zrobić. Miło, że odpisałaś. Pozdrawiam. 18.02 :)

Gość gość
gość dziś - oczywiście pisał to facet, bo kobieta by tego nie napisała :P Myc trzeba się niestety codziennie i to przynajmniej 2 razy: rano i wieczorem i w szczególności dotyczy to facetów :P

Gość gość
Nie powino się myć codziennie bo jest bardzo szkodliwe dla skóry

Gość gość
eksperci zalecają myć ciało 2 w tygodniu

Gość gość
pachy, stopy, miejsce intymne codziennie