Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZESTROGA tutaj na FORUM siedzi HAKER ktory podaje linki i jak wejdziecie to on

Polecane posty

Gość gość

w tym momencie jak wejdziecie na jakis jego linki, automatycznie ma dostep do waszego kompa, zalozonych przez Was tematow. Uwazajcie tutaj jest HAKER.

Gość gość
Upss:-(

Gość gość
Potwierdzam w dodatku zakłada podsłuchy na tel /komp i podgląda przez kamerkę was, wie co oglądacie w necie.

Gość gość
Czyli robi to co rząd, tylko rząd ma do tego "prawo" a on robi to nielegalnie więc nie ma się czym przejmować :)

Gość gość
Zakładają tematy prowo a ludzie wchodzą i się łapią , biedni bogaci glupi madrzy,,,,,potem albo robią z was pośmiewisko na kafe że wylewacie na kafe życie albo nawet mogą okraść.

Gość gość
Do 20.54 Dokladnie jest tak jak piszesz,trzeba uwazac.

Hahaha, nie da rady tak hop siup z tematu, w który wejdzie dana osoba. Bardziej po linku jak wejdziecie ;)

Gość gość
Ale sam jest nieostrożny :-D mam jego dane 🖐️

Gość gość
Mode moze tez byc hakerem, wie jakie watki zakladaliscie, jakie macie problemy, i pozniej miedzy wierszami moze Wam dowalac, Bo zna wasza psychike wasze slabe punkty.

Gość gość
Kurde a ja zawsze wchodze jak ktos dodaje zdjecie penisa:-(

Gość gość
Piszą prowokacje z waszego życia czytaj podłsuch/podgląd, potem wy myślicie że to jakiś wasz najbliższy przyjaciel/rodzina. Jeżdżą po was a wy i kołują żebyście całyczas myśleli że to jakiś wasz znajomy.

Gość gość
Nikt nie zna mojej psychiki :)))

Gość gość
Czy to podlega pod prokuraturę?

Widzę ktoś tutaj ma zwidy :D za dużo naoogladaliscie się scf albo kryminałów. Wbrew pozorom trudno jest zhakowac czyść komputer albo telefon.

Gość gość
Czyli mozna bezpiecznie wchodzic w linki z penisami? Uff ulga

Gość gość
Mod- Moderat moze byc hakerem i zna jakie watki zakladaliscie z czym macie problem i pozniej w nastepnym tematach wam dowalac uderzac w wasze czule punkty i mysli ze jest bezkarny :)

Gość gość
Wrozbella nie ma w tym nic trudnego, to jest tylko glupi sprzet elektroniczny. Podaj maila to w ciagu 2 dni bez zadnego dodatkowego programu będę znał twoje hasła. Nie znasz zadnego hakera to sie nie wypowiadaj.

Gość gość
wlasnie wrozbella , co ty mozesz wiedziec! To jest prostsze niż ci się wydaje ....są specjalne programy/wirusy poczytaj w necie , ostrzegam was nie wchodzcie w żadne linki i nie piszcie o swoim życiu. Po to są te durne tematy prowo.

Gość gość
Ja znam :-D

Gość gość
Nic nie wiesz nic o tym co Cię otacza Wrozbella. Akurat hakowanie kompa jest jednym z najprostrzych czynności, oczywiście, jeżeli osoba ktora hakuje ma ukryte ip poprzez inne komputery w różnych krajach, przez co staje się nie do wykrycia. Widziałaś włamanie na antene tv pare lat temu? To byli profesjonaliści. Amator może zniszczyć twój komputer i wyczyścić konto w 10 minut. Dlatego uczą tylko ludzi zaufanych, żeby nie robili zbyt wielu szkód, ludzi którzy chcą się nauczyć a nie niszczyć. Pozdro dla kumatych

Gość gość
On moze Wami manipulowac, teraz niby zartowac wmawiac wam ze macie obsesje, odwracac kota ogonem :)

Gość gość
Znają wasze życie znają fb/instagram , podszywaja sie pod znane wam osoby a wy myslicie ze to one.

Gość gość
masz mojego maila: kolagen1234 małpa onet.pl i czkam na hasło

Gość gość
Do 21:03 Tak,dokladnie jest i nikt nie bredzi,ktos kto przejmie wasz komputer i telefon moze zniszczyc wam zycie bo wie o was i o waszych planach wszystko,dodatkowo moze czytac w waszych myslach.Mozecie mowic ze mam schizofrenie albo inna chorobe ale sa tacy ludzie albo grupa ludzi ktora moze dzialac na wasza szkode.

Gość gość
21:20 dokładnie,wmawia obsesje i urojenia a prawda jest taka że zna was z różnych stron i może wami manipulować.

Gość gość
Wrozbella nie zrobię, sam nie używam swoich umiejętności a co dopiero dla kogoś, obowiazuje mnie większa tajemnica niż lekarzy. Trzymamy swoje umiejętności w tajemnicy, używamy tylko w kryzysowych sytuacjach. Sam jestem tylko pomocnikiem, gdyż nie interesowało mnie to bardzo. Aczkolwiek skontaktuje się z kimś, i powiem wam czy jest tu haker czy nie. Pewnie ma jakiś zwykły złośliwy program, który właśnie przez link daje możliwość wglądu do czyjegoś sprzętu. Link ten jest zainfekowany danym programem klikając w niego akceptujesz to.