Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet nie chce ze mną sypiać

Polecane posty

Gość gość

mam problem.Chce zapytac panow czy to mozliwe ze facet nie chce sie kochac ze swoja kobieta? Jestesmy razem 5 lat,nigdy nie bylo swietnie w lozku i czesto,nigdy. Ale od 3 lat on wogole mnie nie dotyka,nie podchodzi przytulic nawet. Gdy z nim podejmuje rozmowy,to twierdzi ze to jest normalne,ze tak w zwiazkach bywa.Pytany czy nie ma potrzeb,raz mowi ze nie ma,a raz ze ma i ogolnie-twierdzi ze wymyslam problemy! Potem staje na niczym,dalej zero w lozku. Gdy znow pytam gdzie zaspokaja potrzeby-to mowi ze jak chodzi na silownie to mu wystarcz,bo sie wyrzywa-czy jakos tak,ze schodzi z niego cisnienie.Czy to moze byc prawda i co ja mam robic! Mieszka u mnie i zaczelam podejrzewac ze jest ze mna bo jest mu wygodnie,ale dlaczego nie chce mnie zostawic odejsc?

Gość gość
Jestem facetem. Nie ma opcji. Seks 2-3 razy w tygodniu. 12 lat związku.

Gość gość
autorka- mialam podejrzenia ze kogos moze miec,bo wychodzil gdzies wieczorami-nie mowil gdzie idzie,pisal z kim na telefonie,blokuje go. Pytany-mowi ze nie ma potrzeb,potem ze ma ale poniewaz gra w pilke-to mu wystarcza,wyzywa się. Czy to mozliwe ze sa tacy mezczyni? Czy to sie jakos nazywa? Dodam ze ma taka prace ze moze nawet codziennie gdzies to robic w plenerze. 3 lata mnie nie dotyka i mowi ze wymyslam,co robic???

Gość gość
Odejść. To chore.

Gość gość
Daj namiar na siebie chętnie się tobą zajmę (jeśli bardzo nie straszysz wyglądem). Taki ze mnie "Druh zastępowy".

Gość gość
Kiedy chce odejsc to mowi ze chce wszystko zepsuc,a ludzie tak zyja a poza tym ze żądzą mną prymitywne instynkty...

Gość gość
6 lat związku i to nawet nie małżenstwo :P- seks 3-4 razy w tygodniu... chcielibysmy czesciej, ale niestety często mijamy się ze względu na prace, bo On ma dyżury :(

Gość gość
odpowiadaja ci ktorzy sypiaja ze soba,a niech sie wypowiadaja ci ktorzy ze soba nie sypiaja i dlaczego?

Gość gość
Zakładaj mu keylogger na komputer, zacznij szpiegować bo coś mi tu śmierdzi. Ewentualnie ma zbyt niski poziom testosteronu, co jest możliwe bo nawet zdradzający facet uprawia seks z partnerką.

Gość gość
To chore nie sypiac w zwiazku W OGOLE jak u Ciebie, wiec nie sadze, ze ktos ci odpisze... Rozumiem- rzadki seks, bo stresy, praca, srratata, ale brak seksu to jednak powód, zeby z takiego zwiazku uciekac i nie ma co sobie tłumaczyć tego, że seks=zezwięrzecenie

Gość gość
juz kiedys u niego znalazlam pewne dowody zdrady. Jesli ma niski poziom tego testosteronu...to dlaczego jest mu z tym dobrze i nie idzie do lekarza,nie czuje sie facetem?gdy zadaje mu te pytania to mowi ze to wymysly moje i wszystko jest ok. Dodam ze on wydaje sie zadowolony,zrelaksowany i nie che powiedziec-spelniony,mowi ze jest szczesliwy a to ze ja nie jeste-nie rusza go

Gość gość
Spoko, po ślubie to ty nie będziesz chciała sypiać z nim :D

Gość gość
Moze niedokladnie sie myjesz?

Gość gość
wlasciwie chcialam juz odejsc ale on mi na to nie pozwala!

Gość gość
Jakie dowody zdrady?

Gość gość
myje sie dokladnie -hahahha

Gość gość
znalazlam u niego w portwelu liscik z podpisem "poniewaz kochasz to istniejesz" czy cos podobnego.Mowil ze jakas dziewczyna cos sobie pomyslala za duzo

Gość gość
21.26 6 miesięcy związku i ciągle się onanizujesz do wysyłanych przez nią zdjęć intymnych części ciała? To jaki to związek jak ze sobą mieieszkacie?

Gość gość
Kobiecie wystarcza 3 lata żeby podwoić wagę, facet to nie maszyna na baterie raz kupiona i mająca robić robotę :-P

Gość gość
Wg mnie sprawa jest jasna- ma kogoś. Przeciez i liścik i wychodne i smsy. Owszem zdarza sie rzadki sex ale nie w narzeczeństwie.... i nie brak od 3 lat. U nas nie jest za różowo, 15 lat po ślubie dwoje dzieci. Maz ma stresująca prace i tak tłumaczy. Juz dwa miesiące bez sexu i nadal nic. Ach szkoda gadać. Mam 39 lat i chęć a ten...

Gość gość
Wychodzi, pisze, blokuje telefon, a z toba w ogole nie uprawia - prosta sprawa, ma kogos na boku.

Gość gość
ma inną, ktora rżnie

Gość gość
a obiady mu gotujesz? sprzatasz ?

Gość gość
albo gej, albo ma inna (np mezatka, do ktorej przeciez sie nie wprowadzi a ona tez dzieci czy domu na kredyt nie opusci) i mieszka z toba z wygody i dla pozoru

Gość gosccc
Małżeństwo z 7 letnim stażem,11 lat w związku, ostatni seks w lipcu.Odkąd urodziły się dzieci, mąż całą czułość przelał na nie.Mnie czasami pocaluje w policzek.Nigdy nie był kogutem, ale od jakichś 3 lat jego potrzeby są właściwie zerowe. Twierdzi, że ma za dużo na głowie, żeby miec ochotę na seks.Kiedyś przeżywałam, że na pewno mu się nie podobam, jestem za mało atrakcyjna, płakałam w poduszkę. Teraz jest mi to obojętne.Zrobiłam się oziębła.Kiedy czasami mnie gdzieś dotknie, czuje się dziwnie i uciekam jak poparzona.I tak żyjemy, ze sobą,a jednak obok siebie.Nie dyskutujemy już nawet na ten temat, bo każda rozmowa kończyła się kłótnią.

Gość gość
Zdradza Cie, wszystko na to wskazuje. Chcesz się upewnić,? To po kryjomu przejrzyj mu smsy

Gość gość
A jeśli nie zdradza o nie jest gejem?jest inna opcja

Gość gość
Każda kobieta po 2-3 latach się znudzi.

Gość gość
22.08 jak i każdy facet się znudzi po kilku latach

Gość gość
Jak facet ma kasę to się nie znudzi.