Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość

hej, w pracy mammy szefa-głąba. nic nie ogarnia, nie wie czym się zajmujemy, nie zna naszych obowiązków i nie chce ich poznać, jest zapominalski, roztrzepany, nie potrafi zarządzać ludźmi, konfliktem, czyli kompletnie nie nadaje się na to stanowisko. wszyscy to wiedzą, jeden kolega CIĄGLE na niego narzeka, śmieje się z niego (w sumie ma rację) ale NIKT nie zwróci szefowi uwagi (oprócz mnie i jednej osoby, na 10 osób wszyscy siedzą cicho). i jeden kolega który go często obgaduje i wyśmiewa, przyznał, że podczas rozmowy rocznej szef go zapytał czy coś powinien w sobie zmienić, co mu się nie podoba w jego zachowaniu itp. i co odpowiedział mój kolega? NIC! że nic mu nie przeszkadza w szefie i wszystko jest ok!!! czy to normalne? przez takich ludzi nigdy nie będzie lepiej. od tej pory on nie powinien mieć prawa narzekać na szefa.stwierdziłam że nie będę się narażać i powiem dokładnie to samo. Ja i tak dużo walczę i tylko na tym racę a korzystają inni. siedzę cicho i robię dobrą minę do złej gry

Gość gość
jełop. znienawidziłam go w tamtym momencie. a miesiąc wcześniej była gorąca dyskusja o naszych obowiązkach na które się nie zgadzał nasz zespół. i on był jednym z najgłośniej szczekających gdy szef nie patrzy. a jak przyszło do spotkania i negocjacji z szefem - przez całą godzinę łeb spuszczony! ani słowem się nie odezwał