Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jestem samotny.

Polecane posty

Gość gość
a ja jestem brzydki i czuje sie z tym zajpeiście gorzej jakbym głupi był albo bogaty to wtedy troche nie pasuje. bogaty to wiadomo musi trzymac fason a głupi i brzydki to by sie zara zlecieli podgryzac gnaty

Gość gość
nawet planuje znowu zaproponowac jakowejś niewiescie randke co by dostać kosza bo mi sie znowu coś roi ze moze wcale nie jestem brzydki tylko piekny i dobry w dodatku że ładnie pachne i w ogóle sie rózowo zaczyna robic. jakas taka dziwna zastojowa tendencje. trzeba to powstrzymac w zarodku

Gość gość
dobrze ci tak, oby do śmierci.

Gość gość
do lud********iniarkach to ja planuje strzelac w końcu jak ktos zakłada kominiarke w miejsu publicznym i zmierza w twoja strone to chyba nie po to ja załozył zeby ce przypadkiem nie zarazić grypa

Gość gość
znowusz jak poszukiwany to też by kominiarki nie wkładał bo to w zasadzie go demaskuje. juz pomijam ze naszają je rózni kolesie z resortów siłowych czasami jak nie chcą zeby ktoś sie dobrał do ich rodzin za to ze są takimi sprzedjanymi cwelowatymii pałami na posyłki

Gość gość
to jest ryzyko z którym trzeba sie liczyc. jak obijasz słabszego na zlecenie i za kase to sie koorfo licz z tym ze cie kiedys w domu nie bedzie jak cie rodfzina będzie potrzebować

Gość gość
no tak ziemia odetchnie z ulgą. tak myślałem ze polecicie w strone ekologicznego terroryzmu w końcu islamscy terroryści troche sie już przejedli tak czy inaczej jakby który planował mnie obić to proponuje mu od razu zastrzelic siebie i rodzine

Gość gość
wiecie to nic osobistego po prostu przydadzą mi sie zgorzkniali resortowcy pałający nienawiscią do swoich byłych mocodawców. bo póki co to chyba im sie wydaje że to koorfa jakaś zabawa w obijanego do c***ja jest albo coś

Gość gość
a znowu jak sami są zdecydowani komuś ubijac rodziny to w zasadzie nie bardzo jest sie co odwoływać do jakichś innych metod.

Gość gość
tak se tylko teoretyzuje spokojnie:D

Gość gość
tak mówie bo sie u nas komuchy rozbestwiły i sie zastanawiam czy nie przygarnąć kilku kolumbijczyków żeby im pokazali gdzie ich miejsce jest

Gość gość
tam kiedys ponoć jeden rozpętał jakąś rewolte założe sie że mu cia zalatwila po taniemu czołgi bo nawet szturmował gmach sądu. lekcja z tego płynie taka ze sprawiedliwośc chadza krętymi ściezkami i niekoniecznie obnosi sie w kominiarkach

Gość gość
czy może to w boliwi było? nie wiadomo. albo nawet i indian sprowadze z ameryki łacińskiej. powiem im ze se bedą mogli zbudowac na wiejskiej piramide słońca

Gość gość
tam sie im zrobi zagrode na wiejskiej dla ofiar którym bedzie sie wyrywało serce aby zaspokoić krwiożerczych bogów. w końcu koorfa taki bóg bedzie bardziej zadowolony jak mu złożą w ofierze jakiegos barana jak ja czy takie lwy i tygrysy polityki jak u nas?

Gość gość
sam oczywiście przejde na Quetzalcoatlonizm i zaczne chodzić w piórach może nawet pomaluje sie na czerwono

Gość gość
z tym ze oni sie tam głównie o deszcz modlili chyba. bez róznicy u nas sie bedą modlić o słońce. zresztą kooorfa jak sie zacznie wyrywac komuchom serca to nie ma siły zeby sie kooorfa klimat nie poprawił

Gość gość
już widze borowców w roli pilnujących obejścia i dbających o dobre traktowanie ofiar dla bogów. wkońcu nikt im nie bedzie składał w ofierze jakichś wychudzonych leszczy jak to ma miejsce obecnie. nic dziwnego że bogowie są wkoorfieni i mało łaskawi. trzeba to koniecznie zmienic. komuchy muszą kooorfa zrozumieć i sie poświęcic a jak nie zrozumieją to c***j i mw dooope

Gość gość
pewnie sprawa obiorą nieco inny obrót niż za konkwistadorów którzy zrfesztą też dokonali konkwisty głownie rękoma indian i chorobami. z tymi chorobami da sie zrobic powtórke. ja tam sie nie cofne przed niczym zeby wytępić psudoczerwonych. moge nawet opracować jakiś zjadliwy szczep bakterii w końcu w firmach farmaceutycznych robią to na codzień czyli że mozna nie?

Gość gość
czyli to bedzie tak. wielkopolska wraca do azteków, małopolska do inków, reszte sie jakoś rozparceluje na mniejsze miasta państwa. stolica jako jako autonomia dla kapłanów w której odbywać sie bedą ceremonie składania komuchów w ofierze ku obłaskawieniu krwiożerczych bogów

Gość gość
na ceremonie otwarcia serde3cznie zapraszam prezesów korporacji udziałowców spółek skarbu państwa i inne pasożyty społeczne z ofertami łapówek prosze nie brać dużego bagażu to bedzie krótka podróz w dół kilkadziesiąt góra kilkaset stopni po schodach w dodatku bedziecie lżejsi o głowe i serce co wam dotąt jakoś kooorfa nie przeszkadza w życiu

Gość gość
bankierów treż oczywiście zapraszam szczególnie że planuje od nich pozyczyć na realizacje planów wramach spłaty długu upiertoli sie im kooorfa łby

Gość gość
media chwilowo bezpieczne potrzebuje żeby ktos mi nagonił nowych gości najlepiej mocno zbulwersowanych propagandowym przekazem. bogom nigdy dość krwi

Gość gość
a hjak brakniue gości to sie zacznie okres podbojów napędzany koniecznością karmienia bogów tak jak to miało miejsce w cywilizacjach prekolumbijskich ameryk. dlatego koorfa błagam was wy czerwone pomioty zacznijcie wreszcie koorfa zaabijac bo chce dokonac rekonstrukcji tych wspaniałych cywilizacji na ziemiach wislan i polan

Gość gość
jak nie zaczniecie to zaczne to robic w waszym imieniu:)