Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jestem samotny.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
zaczne skromnie. wyweszy sie jak膮s aferke z udzia艂em jednego buraka z drugim burakiem zaciuka sie trzeciego buraka kt贸ry aspirowa艂 do uk艂adu tam moze zacznie ktos wycofywa膰 kase i poparcie bedzie wyglada艂o jak ma艂e przepychanki lokalnej czerwonki ale jak ju偶 wspomnia艂e w gotowo艣ci bed膮 kolumbijczycy mo偶e nawet troche bladz. sie zobaczy. serio wam m贸wie zr贸bcie co艣 ze mn膮 bo was kooorfy rospiertole w peeesdu wszystkich. ju偶 i du偶o nie brakuje kooorfa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tam z tego co pami臋tam to se kolesie ze z艂ota robili wyka艂aczki czy packi na muchy. chyba raczej 艣rednio do nich przem贸wi oferta elektronicznych pinindzy a nawet jakies 艣wierzo drukowane transze maom艅ska w ci臋zar贸wkach. ka偶dy bedzie tylko pyta艂 " a gdzie s膮 ofiary dla bog贸w? czy to ci kolesie w mundurach wysiadj膮cy z furgonetek?"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mo偶e ten pan w garniyurze z b艂yszcz膮cym szerokim stryczkiem na szyi? to krawat? a ja mysla艂em 偶e sie urwa艂 z postronka:( ale mo偶e byc? jest takich wiecej? w ka偶dym wiekszym mie艣cie ze dwudziestu? to by starczy艂o na jki艣 tydzie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
religia to pi臋kna rzecz. chyba tylko strach przed bogami mo偶e was uzdrowic z tej duchowej n臋dzy i chciwosci mamo艅ska. nie to ze bezpo艣rednio wy se ju偶 swoje pomordowali艣cie. wiecznie kooorfa to trwa膰 nie b臋dzie . czas na odbijanego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko 偶e ja jestem w tej zajepistej sytuacji 偶e nawet nie bede nikogo musia艂 przekonywa膰 偶e zas艂u偶yli艣cie na 艣mier膰. 偶e tak powiem te cz臋艣c roboty odwalili艣cie za mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak偶e ten tego. niebawem ruszam do ameryki kaptowa膰 prawdziwych indian. oni pami臋taj膮 co im zrobili艣cie bez obaw. ca艂y czas jeszcze musiscie ich czasem pacyfikowac. d艂ugo nie potrfa 偶eby z nich zrobic bo偶ych mysliwych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸wie "zrobili艣cie" bo wiem do kogo m贸wie tak偶e sie nie bulwersowa膰 ma艂e buraczki bo to nie do was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e pocieszy was fakt 偶e ostateczniena ziemi zapanuje kolor czerwony tak jak lubicie. zreszt膮 wisi mi to czy was to pocieszy. szczerze to wy mi te偶 wisicie. po prostu jest臋scie mi potrzebni do motywowania wyznawc贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak tak se nad tym dumam to mam wra偶enie jakbym sam to wszystko zaplanowa艂 normalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszyscy s膮 na odpowiednich miejscach robia odpowiednie rzeczy nic tylko koorfa wzi膮膰 kose i zbiera膰 plony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a najbardziej mnie zastanawia dlaczego jeszcze nikt nie zacz膮艂 tego robi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam przykr膮 informacje dla nas wszystkich. chyba jestem najwiekszym psychopat膮 jaki chodzi艂 po kuli ziemskiej:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przy czym wykluczam mo偶liwo艣膰 ze jacys wieksi latali np... ze wzgled贸w technicznych. to by by艂o bez sensu troche

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czasami sam siebie siebie przera偶am. jakbym pozwoli艂 potoczyc sie swobodnie myslom to by chyba w zasadzie oznacza艂o rych艂y koniec tego swiata z przyleg艂osciami zrestz膮. z tym 偶e jeszcze musze obadac dok艂adnie te przyleg艂o艣ci mo偶e sie osta艂o cos co warto oszcz臋dzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeszcze mo偶e doprecyzuje na czym polega nasze wsp贸lne nieszcz臋scie. ot贸偶 ja nigdy nie uwa偶a艂em sie za psychopat臋. wrecz przeciwnie i jest to dla mnie przynajmniej chwilowo przykre. dla was pewnie przyke jest to 偶e to nie wy jeste艣cie najwiekszymi psychopatami jak sie wam wydawa艂o. a jak to nie jest dla was przykre to niebawem stanie sie to dla was przykre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli ze og贸lnie na koniec wszystkim bedzie przykro co mnie zajepi艣cie kooorfa cieszy bo jestem strasznie kooorfa msciwym skooorfielem. nawet kooorfa jak mi sie wydaje 偶e wybaczy艂em to sie okazuje ze oszukiwa艂em sam siebie. a jeszcze jak wezme na siebie cierpienia ca艂ej ludzko艣ci to smiem twierdzic ze z was nie zostanie nawet szkielet plemnika koorfa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli id膮c waszym tokiem rozumowania i b臋d膮c w zgodzie z waszymi definicjami powinni艣cie mi tu do jutra wszyscy oddac pok艂ony i zadeklarowa膰 wierno艣膰 i pos艂usze艅stwo ale wiecie ze i tak bym was zapiertoli艂. suma sumarum jaki to ma sens dla was. w ko艅cu i tak przegracie. tego nawet nie trzeba jakos szczeg贸lnie kalkulowac. ktos mi was wystawi艂 do upiertolenia co mnie szczerze m贸wi膮c z jednej strony wkooorfia ale z drugiej strony d艂ugo sie nad tym zastanawia艂 nie b臋d臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przy czym mo偶ecie jednak liczy膰 z mojej strony na chwilke zastanowienia gdy偶 jakby nie wierze ze kto艣 mo偶e z mi艂o艣ci komus co艣 wystawi膰 do upiertolenia szczeg贸lnie jezeli jest to ca艂kiem spotry 艣wiat. kto wioe co sie stanie potem. nie lubie takich sytuacji. mo偶e powinienem upiertolic wystawiaj膮cego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nieco zmienia logike uk艂adu. mo偶e to wy jeste艣cie s艂abi i was trzeba bronic. znaczy c***j mnie to obchodzi akurat czy sie wam cos stanie tyle 偶e nie chcia艂bym wyj艣膰 na osobe kt贸ra sie da艂a przekupic chocby i ca艂ym 艣wiatem szczeg贸lnie ze w t ej sytuacji mo偶e sie okazac ma艂o wart

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobra 艣wait 艣wiatem a tu trza na 艣wiat艂o kombinowac:D nara

Udost臋pnij ten post