Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu nastala taka idiotyczna moda u kobiet teraz?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo czesto to wyglada tak : wlosy krotkie, albo w tym beznadziejnym koku brak makijazu, albo makijaz zbyt mocny plaszcz workowaty totalnie do tego ( co jest kompletnym idiotyzmem jak jest zimno) buty odrywajace kostki i brak skarpet czyli czesc golej nogi :O Czy tylko mnie sie to wydaje antykobiece, no i glupie przy okazji bo przeciez gola kotka w zimie to kiepski pomysl? W ogole w galeriach w tych jesiennych kolekcjach jest fatalny wybor. Wszystko antykobiece, albo jakies przyduze swetry, albo brzydkie bluzki, albo jakies niebieskie futra jak z ulicy sezamkowej... jeszcze z rok temu bylo co wybrac, a teraz to tragedia

Gość gość
*gola kostka

Gość gość
Na szczęście twoja babochłopka nigdy nie umiała się ubrać, to braku fajnych ciuchów w galerii nie zauwazy:P

Gość gość
Ale ja jestem dziewczyną :P To takie moje luzne obserwacje... Dla mnie np. kobiece ubieranie sie to: placzyk, ale z paskiem, podkreslajacy choc troche sylwetke, buty najlepiej kozaki- moga byc na srednim obcasie, nie musza na mega szpilce, czasem sukienki takie na jesien czy zime i kryjace , czarne rajstopy Oczywiscie kazdy sie ubiera jak chce, ale zastanawiam sie co taka glupia moda daje, bo napewno nie atrakcyjny wyglad

Gość gość
Nie każdy ubiera się dla atrakcji cudzych oczu. Daj żyć innym i oddychać.

Gość gość
Bo feministki rządzą i dają przykład a stado baranów uważa je za bożyszcza, wszystko co kobiece jest złe, wszędzie sexizm. I tworzą się stada babochlopow a sklepy sportowa szans co się sprzedaje. Niedługo kobiece ubrania kupimy tylko w sex shop ile bo będą uważane za perwersje

Gość gość
01:03- ale ja przeciez nikomu nie bronie sie tak ubierac :D TYlko to takie moje luzne przemyslenia... Dziwi mnie, ze coraz mniej jest kobiecych, ladnych ubran w sklepach, szczegolnie w tym roku, 95% ciuchow bym nigdy nie kupila w tych wszystkich sieciowek, jakis dramat. A wcale nie ubieram sie niewiadomo jak, ale prosto i lubie taki trche kobiecy styl, a tu same ubrania jak dla babochlopow

Gość gość
bo kobieta to takie trochę bezrozumne stadne zwierzątko, wystarczy jej wmówić, że cos jest modne i jest gotowa w tym chodzić nawet jeśli wygląda jak pokraka. Teraz królują właśnie oversize'y, gołe kostki itp, bo jakiś idiota to wymyślił, durne celebrytki i trendsetterki podchwycily, a stado bezmózgich owiec naśladuje. Co gorsza w ostatnich latach faceci też to robią. O ile facetem można nazwać p**dusia w rurkach z gołymi kostkami...

Gość gość
Zgadzam sie wina feministek i lewakow.

Gość gość
Do autora SA TAKIE SKARPETKI -STOPKI. wygooglaj zobacz czy rzeczywiście nie noszą skarpet czy są to skarpety przed kostkę!

Gość gość
A te gole kostki jesienia i zima to szcyzt idiotyzmu i to nie tylko dlatego, ze wyglada to slabo, ale chyba nie jest to zbyt rozsadne zeby zima chodzic z golymi kostkami bo taka jest moda :O Mam dopiero 29 lat, a chyba sie starzeje powoli... niedlugo dojdzie do tego, ze w sieciowkach nie bede miala co dla siebie szukac. JEszcze w Mohito albo Orsay znajda sie ewentualnie normalne rzeczy Aha i bym zapomniala, jeszcze te duze czapki z wloczki jak u bezdomnego tez ostatnio sa czeste :O

Gość gość
Dla mnie ważne jest u kobiety co ma pod ubraniem . Cycuszki miętkie z guziczkami z brązową otoczką . I pipe taką milutką pachnącą kwiatkami i wanilią . A gdy włożę tam ptaka to plasterkami dociągnę do moich pachwin i tak trzymać głęboko aź źołedź dotknie macicy a macica da całuski dydolkowi i powie juź jesteś i wtedy pryśnie na macice cały płyn masienny kumulowany od kilkudziesięciu lat.

Gość gość
Dla mnie ważne jest u kobiety co ma pod ubraniem . Cycuszki miętkie z guziczkami z brązową otoczką . I pipe taką milutką pachnącą kwiatkami i wanilią . A gdy włożę tam ptaka to plasterkami dociągnę do moich pachwin i tak trzymać głęboko aź źołedź dotknie macicy a macica da całuski dydolkowi i powie juź jesteś i wtedy pryśnie na macice cały płyn masienny kumulowany od kilkudziesięciu lat.

Gość gość
baby powinny nosić obcisłe ciuchy żeby podkreślały ich krągłości słodkie mmm a najlepsze to leginsy są.

Sorry, że Cię rozczaruję ale w większym mieście 3/4 facetów na ulicy też ma gołe kostki i albo mają krok w kolanach albo łososiowe rurki, też nie ma na czym oka zawiesić. Czyja to wina? Na bank feministek :D Ja akurat jestem zakochana w botkach więc kostki mam szczelnie zakryte :D

Gość gość
Ja się zgadzam z autorką. Wiadomo, każdy ubiera się jak chce i super, jeśli innym się podoba, to fajnie. Ale dla mnie terazniejsza moda jest dziwna. Tak naprawdę, to od jakiegoś czasu nie chodzę na zakupy odzieżowe, poza butami oczywiście, bo nie ma nawet na czym oka zawiesić. Te ogromne oversize swetry...No dramat. I nie chodzi nawet o to jak to wygląda ogóle nie. Ale najzwyczajniej w świecie nie kazdemu jest dobrze w takim fasonie. Ja mam duży biust i kiedy zakładam taki sweter, bluzkę, czy sukienkę, to po prostu wyglądam jak w namiocie :-( I te odsłonięte kostkie...gruba kurtka i kostka na wierzchu. Co sie komu podoba... Ja lubię kobiece ubrania-nie sukienki w kwiatki, ani dekolt po pas- między rozciagnietymn swetrem a opunajacym lateksem jest jeszcze polsrodek, którego aktualnie w sklepach barak, dlatego ubieram się w to, co do tej pory zgromadzilam w garderobie;-) a jak mam ochotę na luźny styl, to chociaż sklepy sportowe trzymają fason, bez udziwnien i mody na siłę ;-)

Gość gość
Universum- moze kazdy ma inny gust, ale odsloniete kostki u faceta to juz dla mnie kompletna porazka, chociaz niestety tez zauwazylam ,ze to czeste :O Plus te ich okulary w hipsterskich oprawkach u facetow po 30-stce i taki pedzio wychodzi :O I spodnie rurki... Tragedia. A tlumy w tych galeriach w weekend niemilosierne, nie wiem tylko czego ci ludzie tam szukaja

Gość gość wielbiciel gołych kostek
goła kostka jest :classic_cool:

Gość gość
Przesadzacie. Swetry z zasady sa luzne, ale jest duzo dopasowanych ubran

Gość gość
alez ty jestes zalozna autorko :O a ja akurat nie mam duzego biustu, nosze swetry oversize, jeansy z dzurami/przetarciami, buty w typie airma i odslonieta kostka, ciezki zimowy plaszcz do tego i wielka czapka z wloczki. nie cierpie tych standardowo "kobiecych" ubran, kiedys je lubilam, obcisly plaszcz, kozaki na obcasie, teraz mi sie znudzilo ubieram sie tak jak chce i jak mi sie podoba, nie musze wpasowywac sie w stereotyp kobiecosci

Gość gość
*zalosna

Gość gość
Tak samo jak pojawila sie jakas chora moda na niegolenie pach u gwiad np . ( Paris Jackson), albo tatuaze :O Swiat schodzi na psy...

Gość gość
09:46- a co na to Twoj facet? podoba mu sie to? Bo ja mam sporo kolegow facetow i jak z nimi rozmawialam co im sie podoba u kobiet ,a co nie , to prawie kazdy opowiedzial, ze glownie sukienki i spodnica uwazaja za seksowne, albo jak spodnie to tez jakies sexy i obcasy

Gość gość
O czym ty masz w ogóle wieśniaro pojęcie...

Gość gość
Też nie wiem skąd te pomysły. Ale taki urok mody. Kto chce, ten podąża za nią ślepo. A kto nie, ten idzie pod prąd. Dla tych, którzy chcą iść własną drogą polecam www.igortreneronline.pl. Można zmienić życie i jeszcze wygrać fajne pieniądze :)

Gość gość
Faktycznie te gołe kostki wyglądają śmiesznie gdy jest tak zimno. Brrr aż dreszcze przechodzą, jak człowiek normalnie ubrany i mu zimno, a tu idzie ktoś z gołymi kostkami :D Ale bez przesady, że nie ma w sklepach fajnych rzeczy, ja tam co chwilę coś kupuję i jestem zadowolona.

Gość gość
Ja mam modę w d***e, nie zawsze musi byc ona madra, a ta ma chyba za zadanie zmiejszenie ludnosci na swiecie :P

Gość gość
dziś no i co z tego, że faceci lubią seksowne ciuchy? Ubierasz się dla facetów czy dla siebie? Żyjesz dla facetów czy dla siebie? Boże, kiedy w tym kraju skończy się ten mentalny zaścianek. Włosów nie obetnę, bo mój chłopak woli długie, adidasów nie założę, bo on woli mnie w eleganckich butach. Kobiety, zacznijcie wreszcie być niezależne mentalnie i żyjcie tak jak chcecie, bez oglądania się na to, co powie "pan i władca" :O :O :O

Gość gość
Gole kostki to przede wszystkim glupota bo tak latwo sie rozchorowac, dobra moda dla nieodpowiedzialnych gimbusow moze, a tak to nie rozumiem zbytnio czemu ma ona sluzyc?

Gość gość
Nosze głównie spódnice, buty na obcasie, zimą swetry (które z natury są szerokie, a nie przylegające jak lycra) i to wszystko kupuję w zwykłych sieciówkach. Nie wiem jak możecie mieć problem z ubraniem się w sklepie który utrzymuje się z tego, że ma codzienne ubrania dla wszystkich.