Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezsenność w pierwszym trymestrze ciąży

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy którąś z was dopadła bezsenność w ciąży? Jestem w 7 tygodniu i już 4 dzień nie mogę spać. Jak sobie z tym radzicie, bo ja już jestem załamana.

Gość gość
ale niemożesz dlaczego? masz problem z zaśnięciem? budzisz się w nocy? może po prostu trzeba zaciemnić maksymalnie sypialnię, no i zero komputera czy telefonu na ok. 2 godziny przed snem?

Gość gość
Nie mogę usnąć. W sypialni mam ciemno i cicho.

Ja jestem w drugim trymestrze i mam to samo od tygodnia... Poszukam jakiegoś artykułu i dam znać , ale już mnie to powoli meczy....Nie śpię do 1 w nocy i wstaje o 5... Echhh:)))

Gość gość
Dziewczyny ja nie spałam całą ciążę. Poszłam spać i 24 a o 2 już pobudka. Ile ja ksiazek poczytałam, filmów obejrzałam. I tak już nie śpię trzeci rok hihi . Zasne za chwilę dziecko się przebudzi to znowu potem nie mogę zasnąć. Wytrwałości bo będzie tylko gorzej

Gość gość
gość dziś żebyś nie skończyła jak moja bratowa... też takie niedosypianie przez prawie 4 lata (podwójne, bo bliźniaki), 31 lat i zawał serca... organizm ma swoją wytrzymałość

Gość gość
To zupełnie naturalne. Jestem w czwartym msc, nie śpię od dwóch. Wstaję o 2, 3ej czytam, po dwóch godzinach zasypiam. O szóstej wstaję do pracy. Trochę podsypialam w dzień, byłam dość zmęczona, ale teraz mam wiecej energii, więc wstaję wyspana, choć dalej nie śpię pp nocach. To tylko burza hormonalna. Jesteś wypełniona estrogenem, więc zawał ci nie grozi