Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZA CO KURFA MAM PLACIC ABONAMENT TVP ???

Polecane posty

Gość gość

nie dosc ze w tv gofniane programy, same powtorki i kupa reklam (owszem moze jeszcze nie przerywaja reklam ale jak miedzy programami pusczcza to wala i wale te raklamy z 15minut! A poza tym cwaniaki zaczeli programy dzielic na czesci, cos tam cos tam czesc 1 reklama i czesc druga wszystko tylko po to by moc jepnac reklamy!! Wiec i tak przerywaja reklamami!!) ale najgorsze jest to ze te hooye chca kase a czemu np na naziemnej darmowej telewizji nie dadza kanalow tvp hd, tvp sport czy tvp seriale???! Hooye chca na to pieniadze, reklamuja te kanaly logiem TVP czyli logiem publicznym a kurfa za darmo tych kanalow nie dadza!!! Tylko trza jeszcze za nie dodatkowo bulic na satelitach czy w kablowkach!! I oni kurfa abonament chca? To niech kurfa dadza te wszystkie kanaly za darmo!!!

Gość gość
TVP jedyna polska telewizja pedale wiez zamknij swoj niemiecki ryj i won do szwabii !!!

Gość gość
haha zaraz od niemieckich ryi wyzywy PISofaszysta! A ja po prostu pytam! Dlaczego nie chca dac tamtych kanalow na ogolnodostepna telewizje naziemna? Jaky dali wszystkie kanaly z grupy TVP to wtedy bym placil abonament

Gość gość
Won niemiecka wtyko! Dobre bo polskie!

Gość gość
odpowie mi ktos wreszcie dlaczego wolaja o abonament a nie chca dac programow tvp sport, tvp seriale, tvp hd itp? Przeciez firmuja je publicznym logiem TVP wiec jesli chca abonamentu to powinni ogolnokrajowo darmowo udostepnic wszystkie programy telewizji polskiej i dodam ze zarowno teraz tak jest za PiSu jak i wczesniej za platformy bo jednak tvp sport juz pare ladnych lat istnieje