Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z koleżanką.

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu dobra koleżanka zaczęła mnie olewać, niechcąc się spotkać. Jesteśmy oboje po 30. Myślałem, że takie numery są zarezerwowane dla małolatów. O co chodzi? Mieliśmy porozmawiać w weekend umówiliśmy sie, że ona zadzwoni i ustalimy termin. Nie zadzwoniła nie wysłała nawet smsa. Innego razu wymigała się natłokiem obowiązków, okłamała mnie mówiąc, że ma zjazd chociaż sprawdziłem i zjazdu nie było. Reasumujac, kłamie, kluczy, olewa. Piszę tu choć wiem co muszę zrobic - olać i to centralnie no ale może ktoś ma ona radę.

Gość gość
Może już ma cię dość, może ją czymś uraziła(e)ś?

Gość gość
Najwyższy czas zrozumieć, że koleżanka nie zainteresowana

Gość gość
to wyluzuj i przestan proponowac

Gość gość
a może znaczysz zbyt wiele dla koleżanki??? unika bo nie chce cierpieć

Gość gość
Pamiętaj nic na siłę

Gość gość
Olej ją po całości i poszukaj innej.

Gość gość
" unika bo nie chce cierpiec" haha klasyka glupoty z cyklu najgorsze sercowe porady.Unika sie podejrzanych typow w ciemnej ulicy.

Gość gość
Baby takie są, kto je zrozumie

Gość gość
Hej.Myślę, że najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze. Po prostu ją zapytaj, dlaczego się tak dziwnie i no niegrzecznie w stosunku do ciebie zachowuje- zapytaj osobiście w trakcie rozmowy albo do niej napisz, czasami pisanie jest nawet lepsze, bo w spokoju można swoją wypowiedź sformułować, aby była jasna i aby adresat nie miał wątpliwości, o co ci chodzi, i mógł też twoje pytanie w spokoju przeczytać i zastanowić się nad sensowną odpowiedzią . Rozumiem, że łączą was tylko układy koleżeńskie, nie ma tu uczuć, emocji, więc jest to tym bardziej niezrozumiałe. Ja napisałabym do niej spokojnie , bez emocji i BEZ PRETENSJI! pytając o co chodzi, dlaczego się tak zachowuje w stosunku do ciebie, umawia się na spotkania, telefon, a potem nie oddzwania, nie przychodzi- to brak szacunku dla ciebie jako przyjaciela i człowieka, twojego czasu i twoich planów- przecież ten czas, który zarezerwowałeś dla niej , mogłeś zaplanować na inne spotkanie czy w inny sposób. Napisz , że tego nie rozumiesz i chciałbyś wiedzieć, dlaczego jej zachowanie stało się takie dziwne, prosisz o szczerość i szacunek do siebie, bo ty zawsze traktujesz ją w taki sposób, jak nie ma czasu,ochoty na rozmowy czy spotkania z tobą , to niech ci to wprost powie, wasza znajomość oparta jest na wolności z obu stron, więc powinniście nawzajem siebie szanować, jak przyjaciele , kumple, więc ty nie rozumiesz jej dziwnego zachowania. A dlaczego ona się tak zachowuje- dokąd nie zapytasz, to się nie dowiesz- możesz sobie tylko gdybać, a wiedz, że nie zawsze wszystko jest takie, na jakie wygląda- może ona ma jakieś swoje problemy , o których nie chce rozmawiać, chce być sama, i tysiące innych powodów. Gdy napiszesz tę wiadomość , to zaczekaj, daj jej czas na odpowiedz, bo wtedy piłeczka będzie po jej stronie....gdy się nie odezwie to , wtedy daj sobie spokój z tą znajomością . W ten sposób zachowasz się jak dorosły człowiek ....a ona zobaczysz. Powodzenia.