Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moje obserwacje są słuszne.

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet jest ogarnięty zawodowo, życiowo i finansowo. Wie czego chce i jak to osiągnąć to zazwyczaj jest dominujący wobec kobiet.

Gość gość
tylko wtedy jak kobieta jest nieogarnieta

Gość gość
Ale co tu ma do rzeczy ogarnięcie kobiety? Chodzi poprostu o faceta jego podejście i tyle. Jest Po prostu dominujący i do rozgarnietych i nie do rozgarnietych. Co najwyżej z jedną wychodzi z inna nie.

Gość gość
Pewny siebie facet nie zawsze ma potrzebę dominacji. Ci dorobkiewicze, którzy szpanują kasą mają kompleksy i chcą dominować

Gość gość
Ale chodzi mi o to że taki facet ma jakiś swój plan, swoje zapatrywania i żadna tego nie zmieni. Zaczyna się od tego że to on załaduje, to on dzwoni, to on zaprasza na randkę tam gdzie chce, to on decyduje kiedy razem zamieszkanie i gdzie, to on oświadcza się wtedy kiedy chce, to on decyduje gdzie kupujecie własny dom czy mieszkanie, to on decyduje o wszystkim. Kobieta może ewentualnie wypowiedzieć swoje zdanie ale decyzja należy do niego. I odwrotnie, taki który się pyta gdzie chcesz iść na randkę będzie się pytał całe życie " co robić? ".

Gość gość
Taki facet szuka sobie takiej, która będzie wpatrzona w niego jak w obrazek i na wszystko się zgodzi. Pewna swej wartości kobieta NIGDY nie wejdzie w taki układ.

Gość gość
A co jeśli jego postępowanie jest słuszne i dobre. Co jeśli " rządzi ale rządzi dobrze ?" Czy mam się przeciwstawiać madremu pomysłowi tylko po to żeby Aznaczyc swoją niezależność?

Gość gość
To ja polecam treningi u www.igortreneronline.pl, i wtedy kobiety będą dominujące ;)

Gość gość
W sumie to spoko. Kobiety czesto sa niezdecydowane i nie wiedza czego chca. On moze to zycie ulatwiac

Gość gość
Ale oczywiscie musza byc jakies granice :-D chyba nie bedzie ci mowil np. co mozesz, a czego nie ubrać

Gość gość
Ale co tu ma do rzeczy ogarnięcie kobiety? Chodzi poprostu o faceta jego podejście i tyle. Jest Po prostu dominujący i do rozgarnietych i nie do rozgarnietych. Co najwyżej z jedną wychodzi z inna nie. kk ma do rzeczy bo nawet jeśli facet jest dominujący to i tak ja go zdominuję pomimo że jestem kobietą.