Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 miesięcy i zwykła herbata ?

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż zrobił naszemu dziecku zwykłą czarną herbatę, bo skończyła się herbata dla dzieci. Wypita ze smakiem. Problem jest taki, że nie chce żadnej innej herbaty. Czy 9 miesięczne dziecko może pić czarną herbatę?

Gość gość
Jakby nie było herbata zawiera teine dlatego mam obawy.

Gość gość
matki czy wy naprawdę chorujecie na pieluszkowe zapalenie mózgu? Rozumiem, jakbyś zastanawiała się nad kawą, czy colą. Ale nad herbatą? Lekka, jaśniutka herbata przecież to normalne. Tak samo jak mleko modyfikowane do 3 roku życia. Weźcie myślcie trzeźwo.

Gość gość
Lekarz zalecił nam herbatki dla dzieci dlatego zastawiam się. Ta jaśniutka herbata jest najgorsza. Uwielbiam herbaty, więc mniej więcej znam temat.

Gość gość
Ja tez dawałam czarna ale teraz to myślę że to błąd są herbaty owocowe niektore nie zawierają teiny same owoce albo dla dzieci zwykłej juz bym nie dała.

Gość gość
to zapytaj lekarza najlepiej. Ja też uwielbiam, a nie znam tematu.

Gość gość
Zapytam jak tylko będzie okazja, a teraz chciałam się na szybko poradzić. Bo ten mały bombel nie chce nic innego pić.

Gość gość
"bombel"??? Nie, dziecko w tym wieku nie powinno pić herbaty (zielonej, czarnej czy czerwonej), jeśli już to napar ziołowy albo owocowy, bez cukru, wodę i mleko.. Podejrzewam że tatuś herbatę jeszcze dosłodził od serca...

Gość gość
Nie podalabym. Sama tego szajsu nie pije. Moja starsza corka dostaje wode, herbaty ziolowe a synek 8miesieczny sama wode.

Gość gość
Hahahaha, bez przesady jak zrobisz dziecku lekką herbate to nic mu si enie stanie, ja piłam od małego i nic mi nie było. Moje dzieci też piją, najbardziej lubią Earl Grey Teekanne, nie wyobrażają sobie sniadania bez niej.