Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Bog nie wysluchuje? pyt. do wierzacych

Polecane posty

Gość gość
SRAM NA CIEBIE

Gość gość
allium i inne jej wcielenia, nie ściągniesz mnie do swojego poziomu poniżej gruntu. Niedoczekanie twoje :)

Gość gość
Prosze nie kloccie sie juz. :)

Gość gość
15:44 nic dziwnego, że ludzie odchodzą od takiego kościoła.

Gość gość
Do autorki bo kosciol to klamstwo przeklenstwo a katole sa najbardziej falszywymi ludzmi na swiecie.

sugerujesz że z gościa wykłócam sie z tobą i to jeszcze takimi słowami ?:D

Gość gość
to typowe zachowanie bałwochwalców :)

Gość gość
Kosciol to ludzie ludzie, nie sa idealni, ja chodze do Kosciola nie dla ludzi a dla Boga. Gdybym chodzila dla ludzi pewniw dawno bym przestala....

Gość gość
A ja potraktowana z najwyższą nienawiścią nie będę chodzić do kościoła jeśli mogę tam spotkać takie coś jak 15:44. Bo sie po prostu boję. Niech wściekłe suki maja kościół same dla siebie. Tym większy jest ich grzech.

Gość gość
Ty nie musisz zejsc bardziej na dno bo juz tym dnem jestes.

Gość gość
15;50A czego ty sie spodziewalas tepaku glupi jak kuba bogu tak bog kubie oko za oko zab za zab nie masz milosci do ludzi boga myslisz ze ktos w pas bedzie sie klanial tobie przed taka wycieraczka jak ty

Gość gość
demonom, zalezy zeby odchodzili od boga wiec pomagaja im by przypisac sobie zasługi przestaja pomagac gdy wracaja do boga i kosciola i dla tego wiele par sie rozwodzi po slubie

Gość gość
Wobec tego wściekła suka z 15:44, 15:50, 15:53 jest demonem, bo przez takie jak ona ludzie odchodzą od boga :D:D

Gość gość
Oczyszczę świat od zła. Oczyszczę przez cierpienie, a wtedy ludzie zwrócą się do Mnie. I pozostaną ci, którzy odnajdą Mnie i pozostaną wierni Mojej Miłości.Im kto bardziej przylgnął do zła, tym większego bólu zazna. I jeśli nie zawoła do Mnie, pozostanie z tym bólem i jeszcze większym na zawsze. to z słowa jezusa do lenczewskiej Swiadectwo dziennik duchowy-Lenczewska

Gość gość
15;59 To ty jestes ta suka ja ci glupia suko tak nie naublizalam jak ty mi wiec w*********j do kosciola bo ostatnia msza dla idiotek takich jak ty!

Gość gość
15;59Ty suko juz dawno odeszlas od boga i ludzi co widac po wpisach!

Gość gość
16:11 zażyj na uspokojenie albo przestań pić.

Gość gość
bedziesz cierpiec i m więcej zła tym większe cierpienie to wyzywanie potegowwac będzie twoje cierpienie

Gość gość
16;14A ty naćpaj sie i to porzadnie nastepnie poloz sie i spij bedzie jedna suke mniej. Ja juz wiecej tu nie pisze powodzenia autorce

Gość gość
Ja nie ćpam, dlatego jestem zrównoważona, w przeciwieństwie do ciebie :) I nie wyzywam, ty to robisz, więc to ty będzisz cierpieć, sama tak napisałaś.

Gość gość
Dobra, nie kłóćcie się tylko dyskutujmy dalej :)

Gość gość
Wątek został z****** przez tą wariatkę, więc ja idę gdzie indziej. Nie chcę mieć do czynienia z takimi fałszywymi "wierzącymi". Strącam na was pył z moich sandałów :p

Gość gość
Chamstwem zdobedziecie sobie tylko takich samych pijanych chamów jak wy. Ale to nie będzie już żadna religia tylko publiczny szalet, wasze naturalne środowisko.

Gość gość
Mi troche przeszla ochota na mezczyzn, po tym jak zobaczylam jak wypisuja do innych dziewczyn mimo, ze sa w zwiazku lub maja dziewczyne w ciazy lub sa zonaci. To przykre... Zwiazac bede mogla sie tylko z kims kogo bede pewna na 100 procent, ale ciezko bedzie taka osobe znalezc...

Gość gość
moze ze mna jestem na zapisani sobie pl i sympati mam 41 lat

Gość gość
Przepraszam, ale szukam kogos o zblizonym wieku do swojego.

Gość gość
miłosc nie wybiera a 10 lat różnicy jest akceptowalny

Gość gość
brak wiary jezus uzdrawiał wszystkich tych co mieli wiare to takze moze byc problem ze nas nie wysłuchuje egzorcysta dominik chmielewski jak pierwszy raz egzorcyzmował chyba to demon smiał sie z niego ty nie masz wiary w swoje pysze ty nic mi nie zrobisz nie masz wiary

Gość gość
Czym jest cierpienie? f Moją największą łaską, przed którą ludzie najbardziej się bronią. - Dlaczego się bronią? f Są krótkowzroczni. Nie znają Mnie i nie ufają Memu Słowu. Poza tym nie jest to łatwe dla przeciętnego człowieka zapatrzonego w to, co doczesne. Ludzie lubią to, co łatwe, co przyjemne, a to niestety niewiele jest warte, albo wręcz złe. To jest ich tragedia, z której nie zdają sobie sprawy. - Co robić? f Modlić się coraz więcej, bo coraz więcej jest zła i głupoty. f Nie słowa się liczą i nie czas trwania modlitwy.