Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Bog nie wysluchuje? pyt. do wierzacych

Polecane posty

Gość Teppic No4
Gdybym był wierzący, na tym etapie kazałbym obojgu nie wycierać sobie mord imieniem swojego boga.

Gość gość
Zadaj sobie sama pytanie dlaczego jestes sama bo ludzie to smieci takie jak ty jesli maja od kogos jakies zyski korzysci to sa z kims a tak maja cie w d***e.

Gość Teppic No4
Aż przewrotnie trochę jest w tej sytuacji pomyśleć, że wasz bóg miałby stworzyć was na swoje podobieństwo xD

Gość gość
Tak to własnie jest, że gnojki z duszpasterstw przejmują od księży ich najgorsze cechy i bezmyślnie powtarzają ich gadanie, chociażby było zupełnie bzdurne i niezgodne z biblią oraz nauczaniem kościoła. Jak ksiądz jest chamski - to gnojek jeszcze bardziej, jak ksiądz opowiada brednie - gnojek będzie w imię tych bredni gotów mordować. Bardzo obnizył nam się ostatnio poziom intelektualny młodych ludzi, czego przykładem jest idiota od gęsi i kury.

Gość gość
12:33 a skąd przekonanie że jestem sama? G****o ci mózg zalało i przestał działać?

Gość gość
Teppic dlaczego chcesz się upodabniać do szatana i wyłupywać dzieciom oczy? Małżeństwo to coś dobrego, za to oślepianie dzieci i wstrzykiwanie ludziom kału to ewidentne zło i zbrodnie, a ty dalej chodzisz na wolności.

Gość gość
Te cechy wlasnie ty debilko przejelas co widac po wypowiedziach twoich zamalo wrzucilas na tace ze ksiadz ci nie pomogl w twojej samotnosci a poziom twoj intelektualny jest nizszy od zera i dalej wymuszaj na bogu ze cos musisz miec niekazda prosba musi byc spelniona bo ty chcesz idiotko.

Gość gość
Ja nie potrzebuję księdza żeby mi pomagał ty imbecylu, nic nie zrozumiałeś, ale czego sie spodziewać po kretynie z IQ poniżej 30.

Gość gość
12;40Zalozylas temat ze jestes beznadziejnie sama bez meza i dzieci i co ty masz biedulo robic zeby to miec.Leczyc sie u psychiatry idiotko.

Gość gość
To nie jest mój temat ty kupo smierdzącego goowna zamiast mózgu.

Gość gość
12;56To po huj wypisujesz na ksiezy i chodzisz do kosciola wszyscy cie maja w d***e bo sama sobie na to zasluzylas zapracowalas

Gość gość
Piszę o swoich obserwacjach bo to jest wolne forum i każdy może tu napisać co myśli, a ty zrób pod siebie i zeżryj to z tej wielkiej frustracji, bezmyslny księzowski podlizuchu.

Gość gość
W d***e mam twoje obserwacje zaobserwuj lepiej swoj mozg czy ci dobrze pracuje.

Gość gość
Pracuje rewelacyjnie, 1000000 razy lepiej niż twoje przegniłe z nieużywania 2 komórki.

Gość gość
Podlizuchem i dwulicowcem jestes ty ze nawet w kosciele juz zamykaja oczy jak cie widza Bog sie brzydzi takimi ludzmi jak ty

Gość gość
E widac ze ty jestes przer****** uzywana z 15razy kazdy wchodzil schodzil i na mozg padlo ci. A potem pytanie dlaczego jestes sama.

Gość gość
Nie trafiłeś ani razu, nigdy nikomu się nie podlizuję, gardzę lizusami takimi jak ty i wdeptuję ich w błoto, a co do uzywania to my a nie nas, tylko że ciebie bym nie tknęła nawet kijem przez szmatę, bo goowna sie nie tyka. Nawet nie próbuj sie do mnie przystawiać, bo jesteś z góry skazany na sromotna klęskę :D:D:D

Gość gość
ludzie to mają nasrane we łbach :D jeżeli jesteście samotni nie możecie znaleźć męża to sobie poszukajcie koleżanki

Gość gość
Nie znam autorki, ale może nie jest homoseksualna, w przeciwieństwie do ciebie :D

Gość gość
Jeśli nie możecie znaleźć męża, to poszukajcie sobie partnera. I koniecznie zróbcie sobie dzidziusia :) Na złość wszystkim obłudnikom.

Gość gość
" gość dziś Nie znam autorki, ale może nie jest homoseksualna, w przeciwieństwie do ciebie smiech.gif " x x ty tak na serio to piszesz chodziło mi o zwykłą koleżankę a nie kochanice ja nie mogę masakra jakaś :O

Gość gość
Jak kościół i przykościelne świeckie chamy zobaczą, że obchodzicie się bez ich pomocy zawierając slub albo żyjąc razem, to sami do was przyjdą z udogodnieniami, żebyście tylko wzięli ślub kościelny. Traktuja małżeństwo jak grzech, ale jak zobaczą że wierni im się wykruszają, to zaczną sami opowiadać wam o zaletach tego stanu i obniżać ceny za sakrament.

Gość gość
16:23 małżeństwo jest związkiem erotycznym, któego celem jest potomstwo, jak koleżanka ma to zastąpić?

Gość gość
gość dziś x czemu nakłaniasz ludzi do tego żeby byli hipokrytami? religia to nie klub do którego należysz chodzi o wiarę i wyznawane ideały a w szczególności o prawdę katolicy są tacy jaki jest KK czyli daleko od Boga

Gość gość
gość dziś x czyli wam nie chodzi o to że jesteście samotni i pragniecie miłości drugiej osoby tylko o chuć

Gość gość
Ja cię do niczego nie nakłaniam, nie wiesz sam co masz robić że widzisz zagrożenie w moim wpisie? Hipokrytami to są ci którzy zwalczają boży sakrament dla własnych korzyści, a w poście masz odpowiedź na pytanie tytulowe: jak bóg nie daje, to weź sobie sam/a.

Gość gość
gdyby nie chuć to by cię nie było na tym świecie.

Gość gość
gość dziś x jaki sakrament? :D no sorry ale właśnie ci ludzie go wymyślili by kasę trzepać poczytaj sobie biblie jak kiedyś ludzie się chajtali podpisywali kontrakt i robili weselisko nie potrzebowali żadnego kapłana itd. to samo z odpustami czyśćcem relikwiami obrazami i figurami to jest złoty interes z tego się kasę trzepie

Gość gość
gość dziś co prawda co prawda. W Piśmie św. jest wyraźna mowa o trzech sakramentach: chrzcie, kapłaństwie i pokucie.