Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on sie wycofu.je czy faktycznie mial ostatnio ciezkie dni

Polecane posty

Gość gość

Z facetem bylismy ze soba jakis czas, pozniej on wyjechal za granice. Ale utrzymywalismy kontakt przez ten czas codziennie, przez 2 miesiace po kilka razy dziennie sie odzywal. Glownie smsowo, ale byly tez telefony. I nagle teraz dwa dni sie nie odzywal, choc ja ostatnio pisalam. Napisał cos w stylu, ze w ostatnich dniach ma ciezki czas i wszystko go w*****a, ze szef go wkurzyl i takie tam i zyczy milego wieczoru. Wycofuje sie pod pretekstem,czy szczerze napisal waszym zdaniem? A dokladniej napisał : "lbo zeby nie bylo nieporozumien, napisze co dokladnie napisal :" Witaj. Co u Ciebie? Ja mam ostatnio ciezkie dni, wszystko mnie w*****a, a jeszcze ostatnio mam problemy z szefem bo nie chcial sie zgodic jednak na x, y , z. Już kilka dni zostalo do naszego spotkania, dle dluza mi sie te dni. milego wieczoru.pa"

Gość gość
Nie narzekaj, przyjechał na weekend, zjadł z tobą i twoją rodzina obiad niedzielny a jak jest opryskliwy, to mów jak bardzo go kochasz, co poświęcisz dla niego, co dla nuego xrobisz jsk się zobaczycie, bez limitu potrzeb, że bez niego żyć nie możesz i gdybyś mogła to polecialabys na skrzydłach by nastawić za niego karku. On tego potrzebuje.

Gość gość
Już rano pytasz o to samo w innym temacie i teraz znów to samo ? Co chcesz usłyszeć od nas ? Jeśłi sama nie potrafisz odczytać jego intencji to nie nadajesz się do związku bo jesteś zbyt mało rozgarnięta i za bardzo podejrzliwa .

Gość gość
No pytam teraz na ogolnej bo chce poznac wiecj opinii