Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyscie skomentowai takie zachowanie faceta?

Polecane posty

Gość gość

Oboje bylismy z jego znajomymi na wakacjach, jeszcze ze 2 miesiece temu z jego znajomymi. Niestety oboje sie zatrulismy, tylko on mniej niż ja bo ja ciagle wymiotowałam. I on przez ten czas jak tak sie zle czulam w ogole sie mna praktycznie nie opiekowal, niby sam sie tez zle czul, ale chodzil po domku, przesiadywał z tymi znajomymi. I jeszcze jak poprosił znajomych zeby poszli do apteki, powiedzial ze najbchetniej by do niej wyslal mnie :O w tym stanie co bylam... jedynie jego znajomi wykazali na tyle checi ,ze mi podawali wode czy cokolwiek (choc pewnie i sama bym sobie jakos poradzila), a on nie , kiedy to on sie powinien mna opiekowac :O Co o tym sadzicie?

Gość gość
Baby są takie głupie :o a picze nadstawiasz na zawołanie pewnie, hahaha :D

Gość gość
NIe, teraz jestem na takim etapie ze sie zastanawiam nad rozstaniem nie tylko z tego powodu zreszta. Ale pytam o opinie taka obiektywna bo moze ja sama nie potrafie tego ocenic, wole zeby ktos na to popatrzym z boku

Gość Carycka
Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie

Gość gość
17.47 i prawdziwie kochającego faceta też... On ma Cie w d... E, pewnie jest z Tobą tylko dla seksu

Gość gość
Nie szanuje Cię, nie zależy mu na Tobie. Egoista przebrzydly :o

Gość gość
Zgadza się, tylko że u kobiet takie zachowanie jest standardem, czyli faceci powinni wszystkie zostawić i co dalej? :-D

Gość gość
Masz to na co godzisz się.