Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula260p

pcos,hiustyzm i wysoki testosteron,jest jakaś szansa na ciążę???

Polecane posty

Gość gość
A To skąd jesteście Paula?

Gość Paula260p
Z małej wioski w kuj-pom. ☺

Gość gość
Hej. I jak tam sprawy się mają? :)

Gość Paula260p
Hejka. 10.12 powinnam dostać okres i nadal go nie mam, robiłam test 8.12 i był negatywny. Może przez ten zastrzyk spóźnia mi się okres sama nie wiem co już mam myśleć...

Gość gość
Robiłaś test sikany? One bardzo często nie pokazują ciąży. Zrób betę. I życzę powodzenia oby to było to :-) prezent na święta jak się patrzy

Gość Paula260p
Tak robiłam test sikany. Jak do poniedziałku nie dostane okresu to pójdę zrobić Bete. Mała nadzieja jest ze to ciąża,ale nie nakrecam się bo mój organizm jest nieprzewidywalny.

Gość gość
Ja bym nie wytrzymała do poniedziałku :-) trzymam kciuki :-)

Gość Paula260p
Wole poczekać do poniedziałku zeby się pozniej nie rozczarowac☺ tyle co ja juz testow narobilam to chyba nikt nie zrobil. Powinnam mieć zniżkę w aptece

Gość gość
Nie rozczaruejesz się. Beta jak ma coś pokazać to pokaże nawet dzisiaj. Zwłaszcza ze jestemjesteś pp terminie spodziewanej miesiączki.

Gość Paula260p
Tylko wiesz ja man te cholerstwo Pcos

Gość gość
No rozumiem . Ja tez mam pcos. Chodzi mi o to że jak jesteś w ciąży to jesteś i beta to wykaże czym wcześniej to lepiej. Bo przy wcześniej ciąży przy pcos i tak dalej trzeba brać luteine ochronnie. A gdy nie jesteś w ciąży a okresu nie masz to bierzesz tabletki na wywołanie okresu i starcie się dalej. Ważna jest biegłość.

Gość Paula260p
Hejka dzisiaj robiłam test no i wyszedł pozytywny!! Jestem szczęśliwa myślałam że z krzesła spadnę jak zobaczyłam dwie kreski

Gość gość
Widzisz. Gratuluję :) pisz od czasu do czasu :)

Gość Paula260p
Dzisiaj bylam zrobić bete tak dla pewnosci a do gina mam iść bw środę po świętach

Gość gość
Gin nie kazał brać Ci luteiny? Daj znać jak beta :-) i powtórz ja sobie jutro i sprawdź czy rośnie.

Gość Paula260p
Nie kazal mi brać luteiny,powiedzial ze ten lek sie bierze jak ciąża jest zagrożona lub przy zaplodnieniu in vitro. A bety nie będę robić jeszcze raz bo lekarz nie widzi takieh potrzeby. W srode po świętach ide na wizytę wiec wszystko się okaże co i jak.

Gość gość
Ja przyjmowałam przy pcos taki suplement jak http://ovarin.pl/ i udało się zajść w ciążę :)

Gość gość
Ovarin jest bardzo dobry, u mnie pomogł, problemy z cerą i włosami sie wyrównaly a po 8 mieisącach stosowania Ovarinu i diety zaszłam w ciaże. Dodam, ze moj przypadek nie byl łatwy, miałam strasznie rozregulowaną gospodarkę hormonalną az miesiaczki nie miałam i obylo sie bez kuracji hormonami. Dbałam o siebie, dieta odpowiednia bez mąki iid i Ovarin i wszystko wróciło do normy dlatego wierze w ten preparat i kazdej z takimi problemami polecam