Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złe towarzystwo zła reputacja

Polecane posty

Gość gość

Cześć jestem uczennicą 1 liceum. Jestem młodą osobą. Jestem spokojna, dobrze się uczę. Pochodzę z dobrej rodziny. Wiadomo jak to się zdarza gdy jest sie młodym. Można wpaść w złe towarzystwo. Na początek mój chłopak.. byłam z nim 3miesiące. Każdy wiedział jaki jest-UZYWKI. Osobiście mnie nie wciągnął w złe nawyki nigdy ale mnie się to w ogóle nie podobało mówiłam wiele razy by z tym skończył. Ostatecznie się rozstalismy i dobrze Ja ułożona dziewczyna, zawsze miałam przy sobie koleżanki z dobrych domów, zero fajek niczego. Zawsze Na spacerki sie chodziło porozmawiać. Ostatnio sie to zmieniło. Zaczęłam wychodzić dużymi grupami gdzie większość stanowią chłopcy. Są tam także dwie dziewczyny. Nie mają one najlepszej opinii. Są znane z papierosów, i dużej ilości chłopaków. Potrafia się z każdym miziac na spotkaniach Mam wrażenie ze c hlopacy z tej ekipy myślą ze również taka jestem i ze zaczęli mnie traktować tak samo. Najgorsze jest to co zrobiłam parę dni temu mam straszne wyrzuty sumienia. Koleżanka namowila mnie bym napila się alkoholu a później mówiła ze nigdy by nie przypszuczala ze się zgodzę. Później chwalila się każdemu ze pilysmy. Tak samo było z papierosem. Ludzie z tej ekipy to tacy c hlopacy no sami wiecie. Używki i traktują dziewczyny źle. Później jest gadanie ze dziewczyny to .... Mam dobra reputację o która się bardzo boję. Jest wiele przypadkow właśnie takich dziewcząt które zaczęły zdaWać się się takich grupach a później każdy już miał o nich opinie. Mam wrażenie ze później każdy myśli ze ja jestem taka ze krece z każdym chłopakiem. Co o tym sądzicie? Jest to dla mnie ciężka sprawa. Boję się ze jak urwe z nimi kontakt to ta koleżanka rozpowie każdemu ze zapalilam z nią oraz napilam się. Każdego by to zdziwiło to do mnie nie podobne. Pomocy...

Gość gość
Szmata z ciebie:-/

Gość gość
Naprawdę tak uważasz.?