Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_zrozpaczona

Mąż mnie dusił

Polecane posty

Gość Ona_zrozpaczona

Otóż wczoraj mąż przyjechal pijany do domu (on kierowal), troche sie poklocilismy i znowu chcial wsiasc w auto i uciec do ojca ale zaczelam go nagrywac i mu mowic zeby wysiadl bo po pijanemu mu nie pozwole jechac. On sie zdenwrwowal i chcac mi odebrac telefon lekko mnie poddusil od tylu a potem mi ten telefon rozwalil. Ostatecznie mnie popchnal i uciekl autem. Mam wszstko nagrane (slychac glosy), zapisalo sie na karcie pamieci ale jest ciemno i malo co widac. Pomozcie gdzie szukac pomocy, niestety nie moglam zadzwonic po policje bo z tel niewiele zostalo a byla pozna godzina i nie chcialam budzic sasiadow. Musze czekac na tate az przyjedzie kolo poludnia. Chce sie rozwiesc z tym bydlakiem, pierwszy raz na mnie podniosl reke ale takie awantury i jego naduzywanie alkoholu zdarzaly sie co tydzien. Czy jest szansa ze sad orzeknie jego wine? Jesesmy malzenstwem 3lata mamy male dziecko na szczescie wczoraj spal i tego nie widzial. Jakie kroki mam podjac odnosnie rozwodu?

Gość Carycka
Adwokata musisz sobie znalezc jak najszybciej, ktory poprowadzi sprawe. Mozesz najpierw umowic sie I zasiegnac porady, a potem zdecydowac co dalej

Gość Ona_zrozpaczona
Ale ja nie pracuje wiec mnie nie stac na adwokata

Gość Ona_zrozpaczona
Jeszcze taka kwestia kolo poludnia przyjezdza moj tata czy dzwonic na policje i zlozyc zeznania, ewentualnie zalozyc niebieska karte? Czy nie ma sensu skoro chce sie rozwiesc... z drugiej strony bylby jakis slad po tym zdarzeniu na przyszlosc do sadu.. przepraszam za moj styl pisania ale jestem roztrzesiona po calej sytuacji i nie spalam cala noc

Gość gość
Zrób obdukcje. Jesteś pewna że chcesz odejść? Bo jak zrobisz głośna sprawę i każdy będzie o tym wiedział a ty po jakimś czasie wybaczysz misiowi to wtedy nie będziesz mieć dobrej opinii razem z tym swoim. Czemu go nagrywalas? Czyli cały czas szukalas dowodów by się z nim rozwiesc....

Gość gość
Nastepnym razem zadzwoń na policję że prowadzi pijany i podaj rejestrację, straci prawo jazdy na kilka lat, strac***ełne prawa ojcostwa i wtedy się nauczy :) jak macie sobie robić na złość to tak zrób tylko żeby on nie naskarzyl na Ciebie na policję że sprowadzasz fagasow na mieszkanie bo odbiorą wasze dzieci ale jak nie masz nic sobie do zarzucenia to dzwoń śmiało :) to też powód będzie do rozwodu

Gość gość
Trzeba było mu obciągnąć po same jaja

Gość gość
Mocno trzeba było ssać och mocno z całej siły o k***a podnieciłem się wale

Gość gość
Możesz mu też do puszki piwa lub alkoholu wsypać tabletki na biegunkę :p może jak będzie chodził cały struty to odechce mu się picia. Możesz też mu wrzucać tabletkę do kawy, herbaty od psychiatry co po tym nie chce się sięgać po alkohol :)

Gość gość
Papiery rozwodowe połóż w szufladę albo na półkę żeby widział, może wtedy się ogarnie i przestanie pić alkohol bo się wystraszy :p

Gość gość
Jak będzie pijany spał to ogól go na lyso, albo wsadz mu banana w tylek albo kondona rozciagnietego wsadz mu w o***t to przestanie chlac i nie będzie miał kolegów :p

Gość gość
Wymaluj mu markerem zeby żeby rano nie mógł domyc a powiesz, że taki już przyjechał od kolegi :p będzie miał czarne zeby

Gość gość
Zrób mu tatuaż jestem alkoholikiem i damskim bokserem na czole :p