Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że dla polskich starych bab najważniejsze są wnuczki inaczej by zd

Polecane posty

Gość gość

I nie miały po co żyć, baby nie mają własnego zycis, są nudne jak flaki z olejem, kompletnie tępe proste prymitywne, nie mają żadnego hobby i zmuszają synów i córki by im zrobili bachory żeby taka baba miała co ze sobą zrobić. Takie są fakty nie oburzajcie się.

cokolwiek zgadzam się z powyższym, aczkolwiek bardzo zainteresowało mnie jedno słowo w tytułowym poście, a mianowicie: słowo "hobby". także zwracam się do autora: jakie ty masz hobby ? (zwykła ciekwaość mną powoduje, nie dopatruj się w tym pytaniu żadnego podwójnego dna) :)

Gość gość
Moje hobby? Oczywiście wylewanie żółci :)

Gość gość
Niech se trumien szukają

no cóż, a poza tym ktoś mógł faktycznie liczyć na ciekawą i prawdziwą odpowiedź, ale widać marne nadzieje. naprawdę autorze uznałeś z automatu, że to pytanie było podchwytliwe? jeśli tak, to błąd, olbrzymi błąd. wynieś z tego naukę na przyszłość :)

Gość gość
Jest tak. Potem wtracaja się, obrażają się i próbują dyktowac co i jak. Najgorzej jak mąż (lub żona) nie potrafi zachować dystansu. Brak hobby i brak zajęć. Nie musi mieć hobby ale powinna jakoś inaczej spędzić czas zamiast czekać z pretensja aż przywioza wnuki

Gość gość
i pewnie dlatego na tym forum jest mnóstwo tematów, ze babki nie chcą sie zajmować wnukami

Gość gość
Nie zajmują się bo albo jeszcze pracują albo wiecznie obrażone.

Gość gość
Jak. Nie chcą jak polaczyny po 50-70 zmuszaja psychicznie do rozrodu i niszczenia matki Ziemi

Gość gość
Jak. Nie chcą jak polaczyny po 50-70 zmuszaja psychicznie do rozrodu i niszczenia matki Ziemi chyba nie ciebie, psychiczni nie powinni sie rozmnażać

Gość gość
Nieprawda, niektóre nie znoszą własnych wnuków. Dzieci Nawet się cieszę, że nie mam. Chyba bym nie ścierpiała gdyby mi po domu łaziły takie małe kanalie. Młodzi podrzucają mi swoje zwierzęta kiedy podróżują, więc wystarczy. Znajoma mówi, że nie ma nic przyjemniejszego niż pchać wózeczek z wnukiem tak dumnie przed sobą. Nie mam parcia na pchanie wózka, a gdyby mnie dopadło mogę kupić taki na zakupy. Pełno tego wszędzie, po co zaraz wnuk? Te, które nie miały dość czasu dla własnych dzieci teraz chcą sobie zrekompensować, że matką ich dzieci był żłobek i przedszkole. Nie mam takiej potrzeby ☺

Gość gość
O jejku jejku napisał gimnazjalista. A co Cię to obchodzi co kogo w życiu cieszy? Jednego wnuki drugiego podróże póki co to chyba Ty jesteś prymitywem który wtrąca się w czyjeś życie bo nie ma własnego. Co Cię to hooj obchodzi jak kto żyje? Zajmij się własnym życiem a nie mów nikomu jak ma żyć bo nie Twój zasr**y interes. To że Tobie coś nie pasuje to nie znaczy że wszystkim musi.

Gość gośćjahepi
Widocznie autorze nie znasz wszystkich polskich starych bab mających własne wnuki. I pewnie nie lubisz swojej babci czy dziadka. Ale jeśli są tacy jak ty to się nie dziwię:D

Gość gość
Też coś, wnuki. Hołota, co śmierdzi i klnie, jak to z 12:28. O czym w ogóle z takim rozmawiać? Niczym się nie interesują, takie dno kompletne ta dzisiejsza młodzież. My byliśmy inni, lepszy gust muzyczny i w ogóle

Gość gwoli wyjasnienia
Dla mnie duzo gorsze jest, ze zdecydowana wiekszosc mlodych z gory zaklada wrecz oczekuje, ze babcie sie zajma wnukami. Tak jakby kazda babcia tylko na to czekala. Nie, nie kazda na to czeka. Moimi dziecmi zadne babcie sie nie zajmowaly...i ja tez nie zamierzam.

Gość gość
Nie, nie zauwazyłam. A autor/autorka ile ma lat? Sadząc po pierwszym wpisie, może 14-16.

Gość gość
14.12 Musisz po prostu dokladniej poobserwowac :)

Gość gość
ale wiecie co, jedna babka zadzwonila kiedys do radia (na wlasne uszy slyszalam, wiec to nie zart czy plota) i opowiedziala ksiedzu ze jej ziec jest impotentem i nie chce sie leczyc, a jej corka chce miec dziecko a ona chce miec wnuczka i jak go zmusic do leczenia bo seksu nie bylo juz 3 lata, a jak co to czy mozna rozwod koscielny zeby corka mogla wziasc slub z kims innym i zajsc w ciaze.Ja myslalam ze padne slyszac to, nie dosc ze corka wszystko paple mamie to jeszcze mama trabi na cala Polske o sprawach lozkowych swojej corki.Takiej to bym chyba odpowiedziala (no ale ksiadz musi byc grzeczny dla kazdego barana) ze w tej sytuacji to chyba trojkacik by pasowal to udzielilaby i corce i zieciowi wskazowek jak robic wnuczka