Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieokielzana

Jak wygląda seks ze starszym partnerem?

Polecane posty

Gość Nieokielzana

Cześć wszystkim. Od pewnego czasu spotykam się z facetem, ktory ma 25 lat - ja mam 18. Różnica wieku nie jest dla mnie znaczącą, patrzę zdecydowanie na charakter i zachowanie, a nie na liczby. Od pewnego czasu piszemy ze sobą bardzo czule, co skłania mnie do przemyśleń. Chciałam się Was zapytac czy macie kafeterianki starszych partnerow? Jesli tak, to czy naciskali na pierwszy seks? Jacy byli podczas? Przyznam dodatkowo, że miałam wiele sytuacji gdzie moglo do czegos dojsc, ale zawsze się hamowalam. Stąd też wniosek - jestem dziewica :p Oczywiście wiem, że bede musiala isc po tabsy, ale boje sie tez ogromnie bo kiedys na wskutek drastycznego odchudzania stracilam miesiaczke na 2 lata (okres samoistnie juz wrocil :)) i boje sie ze po lekach przytyje. I ostatnie pytanie, jakie leki bierzecie i czy utylyscie po nich?

Gość gość
Starszy partner. Ja myslałam ze facet ma ze 40 lat. Tosz to zadna roznica,seks normalny z takim bo sam moze jeszcze nie byc za bardzo doswiadczony,to jeszcze mlodziutki chłoptaś.

Gość gość
18latka i dziewica pierwszy raz jeżeli zrobisz to z nieodpowiednia osoba strasznie zryje ci głowę. nie spiesz się. nie ma do czego.

Gość gość
7:55 dokładnie to samo pomyślałam, że chodzi o 40lat i np.25latke :-) a to w ogóle w inną stronę i dlatego napisałam jak wyżej żeby się nie spieszyla.

Gość gość
Zryje to chyba twój mózg. Nie słuchaj się firmowych pacanów.

Gość gość
zerwij z tym staruchem

Gość gość
Najlepiej z seksem po czekaj do ślubu tak będzie lepiej

Gość gość
18/25 to jest 72/100. masz 75 % jego wieku a z czasem ta proporcja bedzie sie zmniejszała czyli skończ piertolic o jakiejś róznicy wieku.

Gość gość
to mniej wiecej tak jakby 9 latek twierdził ze 12 latek to jakaś róznica pokoleń

Gość gość
np jak koles dobije do 50 o ile nie wykończysz go w łózku to ty będziesz miała juz 45 lat/ czyli bedziesz w 90 % tak stara jak on.

Gość gość
Zacznij od obciągania zebys w ciąze niezaszla:-P oczywiscie kuciape tez mu wystaw jako patelnie:-D

Gość gość
*43 lata zaokragliło mi sie. takczy inaczej bedzie to 86 %. jak dozyjecie do 75 jego lat to spokojnie bedzie mogł zacząć do ciebie moówić ty stara raszplo bo bedziesz miała 268/300 jego wieku

Gość gość
Jestescie nienormalni haha :p Boje sie seksu, nie wiem nawet jak sie zachowywyac

Gość gość
Ja mialam seks z duzo starszym bo roznica byla ponad 20 lat

Gość gość
Chodź ci pukne mam 23lata