Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany Kundel

Jak odkochać się w dużo starszej Kobiecie

Polecane posty

Gość Zakochany Kundel

Na dodatek będącą mężatką. Nie oceniajcie, proszę, wiem że nasz romans nie powinien mieć nigdy miejsca, ale stało się. Dzieli nas 12 lat różnicy, przez ponad rok się spotykaliśmy, mija ponad rok jak się nie spotykamy. Nie potrafię się w Niej odkochać, staczam się na dno, dawniej praktycznie nie piłem alkoholu, teraz wpadam w ciągi potrafię pić kilka dni, straciłem przez to bardzo dobrze płatną pracę. Jestem na skraju wyczerpania nerwowego, nie potrafię o Niej zapomnieć. Na dodatek dowiedziałem się, że nie był to pierwszy romans tej Kobiety , miała również kilka razy przypadkowy seks. Ta świadomość mnie po prostu wykańcza! Jej mąż bardzo dawno temu miał romans, opowiadała mi o tym z jej przyjaciółką, ona się po prostu na nim mści za to. Również nie jestem święty, bo przecież to mężatka. Nie chcę kochać tej Kobiety, nie chcę o Niej myśleć. Ale nic mi nie pomaga, nawet spotkania z innymi Kobietami. Proszę, nie oceniajcie, może ktoś ma podobnie lub miał i jakoś dał sobie radę. Pozdrawiam

Gość gość
To raczej sensu nie ma, musisz sobie zwyczajnie dać spokój, innej rady nie ma.

Gość gość
Wykorzystala cie.

Gość gość
wprost nie do pojęcia az takie zauroczenie i z taką różnicą wieku to ile masz lat ? bo może tu tajemnica zaklęta;) no i co ta Pani niby w sobie ma,że aż tak?;) przecież jest tyle młodych kobiet ,czy Ty nie robisz sobie tutaj jaj?

Gość gość
up

Gość gość
Zjedz czekoladę.

Gość gość
Mam 23 , ona 37. Nie wiem co w sobie ma, ale bardzo mnie do Niej ciągnie, nie mogę przestać myśleć o Niej. Jest bardzo atrakcyjna, zawsze elegancka, kobieca przede wszystkim. Dużo czasu spedzalismy razem. Po prostu muszę dać sobie spokój. Postanowiłem dziś ze dość tego i robie pierwszy krok ku zapomnieniu i życiu normalnie.

Gość gość
i czego marudzicie,wolicie nudną rutynę? co wam przeszkadzają takie miłostki? wystarczy nie histeryzować