Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pytanie

Czy znacie kobietę, która po cc została w jakiś sposób sparaliżowana?

Polecane posty

Gość gość pytanie

Przez podane znieczulenie, ogólne komplikacje?

Gość gość
Ja osobiscie nie znam nikogo ale kolezanka mi opowiadala ze jej kolezanka miala jakies tam problemy po znieczuleniu. Ale czy to prawda i co tam sie dzialo to nie wiem.

Gość gość
zaczęłam się często potykać po znieczuleniu podpajęczynówkowym.

Gość gość
nie przesadzajcie potykać się możesz po zmianach w kręgosłupie, a nie znieczuleniu

Gość gość
Fakt,raczej idz na przeswietlenie kregoslupa..

Gość gość pytanie
Bo ja slyszalam od znajomej o kobiecie, która właśnie jeździ na wózku, bo miala jakies tam komplikacje po znieczuleniu... no nie wiem, nie chcialam wierzyć, ze cc może być tak niebezpieczne dlatego zapytałam czy znacie takie przypadki

Gość gość
Tu jest dużo do przemyślenia. Ja mam mega bóle pleców i czasem aż nie mogę schylic się do dziecka ale nie wiem czy to przez cc czy to przez ciąża. Ciąża też jest uciążliwa na nas.

Gość gość
Miałam 3 razy CC, dwa razy takie właśnie znieczulenie. Nie odczuwam żadnych, najmniejszych dolegliwości związanych z cięciami oraz znieczuleniami. Znam mnóstwo osób po CC i żadna z nich nie miała komplikacji po tego typu znieczuleniu co oczywiście nie oznacza, że skutki uboczne ZDARZAJĄ SIĘ i ZDARZAĆ SIĘ BĘDĄ. Niestety nigdy nie wiadomo na kogo padnie.

Gość gość
10.05 a jakiego odcinka kręgosłupa? nie wiedziałam że potykanie może być od tego. moje pojawiło się zaraz po cc więc skojarzyłam ze znieczuleniem "w kręgosłup"

Gość gość
Ja znam mojej babci kolezanke ale to nie bylo do cesarki tylko innej operacji. Nie wiem jakiej. Jezdzila na wozku potem ja widzialam o kulach

Gość gość
A to nie podaje się zzo do CC?

Gość gość
Nie znam takiego przypadku. Sama jestem po dwoch cieciach cesarskich.

Gość gość
11.23 nie. albo podpajeczynowkowe albo ogólne.

Gość gość
Kolezanka nie po cc ale po znieczuleniu, nie tam sie chyba wbili w kregoslup, gdzie trzeba, pzrez 2 mies paralia polowy strony( a tu male dziecko) teraz ( po pol roku rehabilitacji wciaz utyka na noge. To bylo zagranicą

Gość gość
Ja mialam podpajeczynowkowe 2 razy, a szwgierka narkoze. ZZO nie jest zbyt slabe do takiej operacji ? Ja sie nie znam moze daja ZZO

Gość gość
14.04 no u mnie własnie lekarz wbijał sie 3 razy. za drugim to mi prądy poszły po nodze i bardzo bolało. dopiero za 3 sie wbił ok. dlatego wiąże to potyknie sie z cc.

Gość gość
Ja tylko czytałam o przypadku kobiety w Polsce, którą omyłkowo źle znieczulili, od pasa w GÓRĘ i zmarła bo już nie udało się przywrócić oddechu