Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WROZBELLA znowu śpi do 12 pm

Polecane posty

Pozamiatane to Ty masz w głowie. Tylko szare komórki pozostały. Ty jeszcze reflektujesz gdzie jestes i co robisz na tym świecie?

Gość gość kotarba
Moja taktyka zaczyna przynosić pierwsze efekty, wiesz o tym, że za jakiś czas będziesz leżała jak trup bez duszy patrząc się w sufit, do takiego stanu cie doprowadzę ?? Dosłownie wypiore ci twój móżdżek ;)

Gość gosć z miasta Katowice
np wczoraj zabawiłem się twoimi emocjami, mając z ciebie cały czas niezłą bekę :) Dziś twój humor jest jaki jest i to nie jest bez powodu. To znak, że zaczynasz pękać i tego procesu już nie zaczynasz, bo z dnia na dzień będzie coraz gorzej. Zaczynam się do ciebie dobierać nie hejtami, ale w inny sposób i to jak widzisz działa.

Nie mój drogi, byłam wściekła, bo byłam głodna, ale teraz już się najadłam i dobry nastrój powrócił. Poza tym mam też inny powód do radości :)

Gość gosć z miasta Katowice
Nie doceniłaś mojej siły umysłu, która ma wileka moc. Twój ptasi móżdżek, bą móżdżek jak orzeszek, nie był w stanie tego pojąc, ale właśnie zaczyna do ciebie docierać, że zostałaś nadgryziona. To jest jak starcie ucznia z mistrzem i wynik może być tylko jeden. Zostaniesz moją kolejną kafe ofiarą, jak wiele tępych niunieczek przed tobą!

Gość gość
Mam pytanko: czy przeżyje z nim seks? Sprawdź:-) Buziaczki.