Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie, że kiedy się bardzo i często o kimś myśli to

Polecane posty

Gość gość

Ta osoba to odczuwa i częściej myśli o nas?

Gość gość
NIE

Gość gość
Nie zawsze. Wszystko zalezy od tego, czy jestescie jakos emocjonalnie zwiazani. Mam pare osob, z ktorymi moge sie tak myslowo polaczyc i to dziala, ale tylko z nimi.

Gość gość
Tak ale tylko z wybranymi osobami tak jak pisze gosc wyzej

Gość gość
Wierzyłem ale to się zmieniło. Juz mnie nie sprowokuje. Nie szukam kontaktu bo juz kilka razy się poniżyłem. Korona jej z głowy nie spadnie jeśli by się pierwsza odezwała, to ona zerwała kontakt. Juz ja się pierwszy nie odezwę.

Gość gość
Tak. Kiedy wchodzę na kafeterię i szukam go, niedługo pojawia się jakiś temat od niego, albo ja zakładam temat a on się odzywa...takie małe cuda, codzienne...

Gość gość
Kiedyś pomyślałem,że dziewczyna ma ładne nogi a ta się potknęła Już więcej nie będę bo jak pomyślę co się stało z tymi pupami i cyckami dziewczyn o których wcześniej pomyślałem to aż mnie ciary przechodzą. Wszystkie dziewczyny z klapniętymi piersiami, cellulitem a może nawet i hemoroidami serdecznie przepraszam.

Gość gość
Kiedyś nie wierzyłam a i tak myślałam. 10 lat byłam w kimś platonicznie zakochana. On nie miał pojęcia. Po tych 10 latach zaczęłam naprawdę intensywnie o nim myśleć, wyobrażać sobie. Mówcie co chcecie, wierzcie lub nie, zadziałało! On zakochał się we mnie i od kilku miesięcy jesteśmy razem. Miłość piękniejsza niż sądziłam. A to gość u którego sądziłam że nie mam szans.

Gość gość
jeśli jest wolny dostęp w przestrzeni-kanał to myślenie przełoży się na odczucia drugiej strony,pod warunkiem że jest podobna fala na której nadają bo jak inna to nie ma możliwości

Gość gość
"fala"? "wolny dostęp w przestrzeni"? Pewnie jeszcze wolna częstotliwość nadawania i wykupiony abonament

Gość gość
haha tez jest ale abonament to pewne umiejętności ,zresztą nie ma czym się podniecać

Gość gość
a częstotliwośc to jedno z ważniejszych słów ,kiedyś do tego dojdziesz,za mniej więcej 12 wcieleń

Gość gość
Nie gadam z pewnym chłopakiem już od chyba 2 lat, nie widzieliśmy się od stycznia 2015 ale od jakiegoś czasu intensywnie wszystko mi się z nim kojarzy, ciągle widzę gdzieś jego imię, w myślach się wciąż pojawia. Nie wiem skąd się wzięły te myśli, aż mnie w pewnym momencie zaczęło to męczyć. Czy wierzę w takie przyciąganie..? Hmm do tej pory mimo, że tak nagle zaczęłam myśleć o nim to się nie odezwał. A czy myślał o mnie też to raczej się nie dowiem, bo nawet nie mam jak ;)

Gość gośćdość
To nie dziala tak... :P Ale mozecie sobie wierzyc w co chcecie.

Gość gość
Nie. Przestańcie wierzyć w brednie. A jak chcecie się z kimś skontaktować, to zadzwońcie.

Gość gość
Często mam tak, ze jak o kims pomyślę to ta osoba przeważnie za chwilę do mnie zadzwoni .

Gość gość
Jap*****le jesteście zacofani Wiadomo że możemy porozumiewać sie telepatycznie Tylko ludzie którzy za czymś gonią, bez wartości,bez zasad,moralności i człowieczeństwa , tego nie potrafią . Ale tu nie znajdziesz ukochanej osoby

Gość gość
Najlepiej to robią nasze pupile.Ale ludzie są tak "ślepi i głusi". Że nawet tego nie "usłyszą i nie widzą "