Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, mam pytanie o świeżaki.

Polecane posty

Gość gość

Babcie się skrzyknęły i uzbierały te durne naklejki, dały mi album, muszę iść do Biedronki wymienić je na świeżaka. Powiedzcie mi - czy za te 60 naklejek ja mogę wziąć dwa MINI świeżaki? Moje dziecko upatrzyło sobie te dwa mniejsze, nie chce dużego. Ja się w ogóle nie orientuję więc zanim zrobię z siebie debila w biedrze wolę tutaj zapytać :D

Gość gość
możesz, ale musisz je nakleić na 2 karty. jak miałam 60 na jednej nie było tekiej opcji. i czosneczek czesio poszedł się pierdolić.

Gość gość
dokładnie tak -jedna karta jeden świeżak lub junior

Gość gość
Można chyba. Nie wiem jak to jest jak są przyklejone. Kurde my mamy każdy jeden i zajmują za dużo miejsca. Nie zbieramy punktów w ogóle a szwagierka z tesciowa poszły i wzięły każdy jeden. A moje dziecko ma rok więc nie bawi się z nimi

Gość gość
to sprzedaj gamoniu :) matki polki biedronkowe wezmą z pocałowaniem w dupkę :)

Gość gość
na karcie jest opisane tak jak napisałam wcześniej -jedna karta -jeden świeżak lub jeden junior.

Gość gość
Haha bardzo chętnie bym nawet oddała ale one by się obraziły

Gość gość
oj tam, sprawdzają cię? zarobisz kilkaset zeta na coś co ci się przyda i dziecku też a nie te kurzozbieracze bedziesz trzymać.

Gość poli34
na juniora jest 30 naklejek,jeśli chcesz dwa juniory musisz mieć dwie karty po 30 naklejek...jeśli na jednej karcie będziesz miała 60 naklejek nie możesz wziąć dwóch juniorów tylko jednego dużego świeżaka

Gość gość
No szwagierka nie ale tesciowa tak. Przychodzi i szuka tylko świeżakow czy innych zabawek których są od niej.

Gość gość
Weź borówkę basie hehe,ja rozdałam wszystkie naklejki jakie miałam znajomym,bo nie chciałam tego szitu,zwierzaczka czy misia bym wzięła ale po co mi marchewka z oczami?moja ciotka jak się dowiedziała że porozdawalam naklejki obraziła się bo okazało się że też zbiera,hehe

Gość gość
Dziękuję za pomoc dziewczyny! :)

Gość gość
Po co mi marchewka z oczami? X Żeby ma ciebie patrzyła?

Gość gość
A na ile wycenilybysci naklejkę od sztuki? Bo mam ok 20, ale nie dążę do uzbierania, wiec mysle czy by sprzedać, tylko za ile?

Gość gość
Tylko borowka basia albo czesio czosnek..

Gość gość
a słyszałyście to wołanie o świeżaka : YouTube, użytkownik Wi Ślan, utwór: "świeżaka daj" ? Ludzie są już chyba nieźle wykończeni tymi świeżakami !!!

Gość gość
gość 2017.11.06 A na ile wycenilybysci naklejkę od sztuki? Bo mam ok 20, ale nie dążę do uzbierania, wiec mysle czy by sprzedać, tylko za ile? x 10 groszy od sztuki, jak całość. Nikt ci nie kupi za złotówkę, chyba, że mu 2 naklejki brakuje.