Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten test jest pozytywny czy ja zwariowałam?

Polecane posty

Gość gość
test jest pozytywny, czy zwariowalas nie wiem :-)

Gość gość
tak, pozywtywny, ja tez tak mialam, apotem gruba krecha z tego wyszla, dzis jestem w 12 tygodniu.

Wow, toż to już widoczna krecha :D ja miałam ledwo widoczny cień, a jestem:) Gratulacje,mamusiu:)

Gość gość
Autorko ile dni po stosunku wykonalas ten test i o jakiej porze dnia?

Gość gość
uprawialismy seks cały miesiąc praktycznie codziennie, ale owulacje miałam jakies 16 dni temu. Test zrobiony wieczorem.

Gość gość
Gratuluję dzidziusia

Gość gość
Tak szczerze wpółczuję.

Gość gość
Autorko czy ty jesteś samotna? Widzę ze nie masz się z kim cieszyć z ciąży skoro wrzucasz zdjęcie testu z tak oczywistym pozytywnym wynikiem i liczysz właściwie to nie wiem do końca na co? Na gratulacje od obcych ludzi chyba. Wiec skoro tak ci na tym zależy to tak owszem test jest pozytywny. Życzę wszystkiego dobrego. Swoją droga to trochę smutne :( oczywiście nie wynik tylko ze tak bije od ciebie samotnością

Gość gość
a to az tak dlugo sie starasz ?

Gość gość
Chodzi o to ze w ogóle się nie staraliśmy. Stwierdziliśmy, że idziemy na spontan i kochamy się bez żadnego ciśnienia czy dni płodne czy też nie. Czytając o tych wszystkich wieloletnich staraniach nie sądziłam, że uda się w pierwszym cyklu bez zabezpieczenia. I tak owszem jestem samotna, bo jestem sierotą, a mężowi nie chciałam mówić żeby nie robić fałszywego alarmu.

Gość gość
gość dziś Po co takie rzeczy komus pisac? Krzywde ci zrobiła tym tematem że musisz sączyc jad i dołowac? Ulzyło ci, jak autorka napisała, ze faktycznie jest samotna? Idz lepiej na tematy o kupach i analach, to twoj poziom

Gość gość
i oczywsscie gratuluje, tez bardzo chciałabym zobaczyc taki test u siebie

Gość gość
Gość 18.13 przeczytałam zarówno twoja wypowiedz jak i gościa którego zbluzgalas ze pluje jadem. Ty chyba nie wiesz co to znaczy pluc jadem? Jadem to plujesz ty do tamtej osoby. Dla mnie tez jest to przykre ze autorka nie ma z kim się cieszyć ale czy tym stwierdzeniem ublizylam Ci autorko? Wydaje mi się ze nie.

Gość gość
Gość 18.13 jakaś nadpobudliwa jesteś ka tez nic złego w tamtym poście nie widziałam

Gość gość
tak

Gość gość
Do autorki: Ludzie cię żałują i współczują a ty się urażona czujesz? To nic dziwnego ze nie masz się z kim cieszyć widać ze jesteś antypatyczna. Znam mnustwo ludzi którzy nie maja rodziny ale otoczeni są ogromem rzyczliwych im ludzi a znam tez takie osoby co rodzina wielka jak z bajki a są samotni także to żadna zasada. Wszystko zależy od człowieka i charakteru.

Gość gość
A gdzie ja napisalam, że mam pretensje. Napisałam tylko, że faktycznie jestem samotna i tyle. I pisze się "życzliwych"

Gość gość
Gość 21.25 odpisał tak. A pytanie wyżej brzmiało czy autorka została urażona a nie czy czuje się samotna. W takim razie zrobiło się masło maślane

Gość gość
Życzliwych * fakt mój błąd

Gość gość
I mnóstwo. Tu też był błąd.

Gość gość
Typowe dla kafeterii jak już nie ma nic do dodania w temacie to błędów w ortografii szuka. Czy wy na prawdę czujecie się przez to lepsze od innych jak znajdziecie błąd ortograficzny? Jak tak bardzo potrzebujecie kogoś poprawiać to założę wam wątek gdzie będę same błędy robić a wy będziecie je sobie poprawiać

Gość gość
Gratulacje :) będzie dziewczynka :P zobaczysz

Gość gość
Gość 10;24 kurczę a ja całe życie myślałam ze jak są dwie kreski to bliźniaki a jak jedna niewyraźna to dziewczynka a jak jedna wyraźna to chłopak. Dzięki ci za rozświetlenie umysłu bo już chciałam gratulować bliźniaków