Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy,proszę

Polecane posty

Gość gość

Witam, trzy dni temu czyli 3.11 z chłopakiem próbowaliśmy uprawiać sex, ale nie wszedł do "środka"tylko próbował. Nie było wytrysku ale nie jestem pewna czy nie wydzielił preejakulatu. Jestem młoda, wiem zaraz pojawią się komentarze, że nie powinnam. Wiem, to nie było mądre posunięcie. Nie mieliśmy prezerwatywy. Czy jestem w ciąży? Dodatkowo od dnia po odczuwam parcie na pęcherz. Z czym może to być związane?

Gość gość
Tak, jesteś w ciąży, w przyszłym tygodniu urodzisz.

Gość gość
za mało objawów podałaś ...

Gość Gość 123456789
Nie mam żadnych objawów oprócz parcia na pęcherz, bardziej chodzi mi o to jak.duże w podanej sytuacji są szanse na zapłodnienie

Gość gość
masz parcie na pęcherz bo Twój organizm chce wysikać dziecko które masz w brzuchu

Gość gość
zaprosisz kafeterian na chrzciny?

Gość gość
nabijają się z ciebie tutaj, a tak na poważnie to myślę, że prawdopodobieństwo bycia w ciąży jest znikome. W żadnej ciąży nie jesteś. A już fakt parcia na pęcherz na drugi dzień jest śmieszny, bo na drugi dzień na pewno nie miałabyś żadnych objawów :). A następnym razem nie róbcie takich eksperymentów bo w nerwicę i paranoję wpadniesz. Prezerwatywy kupcie lub na razie dajcie sobie z tym spokój bo może jeszcze jesteście za młodzi na sex.