Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test owulacyjny

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, pierwszy raz korzystam z testow owulacyjnych, zaczelam od 10dc, 10 byl negatywny, 11dc kreska testowa prawie tak samo mocna jak kontrolna, a 12 dc i dalej juz jedna kreska. Wszyscy w kolo mi mowia, ze po prostu cykl bezowulacyjny i tyle, ale dzis bylam u gin i powiedziala mi, ze byla owulacja z prawego jajnika. Zapomnialam zupelnie o tym i nie zapytalam, jakas rozkojarzona bylam. Jak myslicie? Co o tym myslec?

Gość gość
Dodam, ze cykle mam 28dniowe.

Gość gość
wyrzuc te testy, mi wychodzili pozytywne jak nie bylo owu, a owu wystapila w calkiem innych dniach, ufaj monitoringowi, bo tlyko on Ci odpowie na 100% czy byla owulacja czy nie

Gość gość
No wlasnie nie chodze na mobitoring, chodzi o to ze dzis bylam u gin po prostu na wizycie, test pozytywny wyszedl w czwartek 26ego pazdziernika czyli 12 dc, potem juz byly tylko negatywne, a dzis gin mi powiedzial ze byla owulacja z prawego jajnika. Czy po owulacji lekarz moze stwierdzic ze ona byla?

Gość gość
tak moze, to widac przez pare dni

Gość gość
A czy to mozkiwe ze ten test na ktorym byly prawie takie same kreski byl pozytywny? Iczemu od razu na drugi dzien juz byla tylko jedna?

Gość gość
Pomozecie?

Ja miałam tak , ze kreska testowa robila sie codziennie coraz wyraźniejsza, później byla prawie taka jak kontrolna i następnego snia juz blada. Wiec sadze, ze wtedybkiedy obiw kreski hyly prawie takie same była owulacja, bo zrobilam test ciazowy, jest pozytywny i jutro ide do lekarza

Gość gość
Dzieki za odpowiedz:) i gratuluje!!! Hm, a czy jest mozliwosc zeby 5 dni przed terminem miesiaczki wyszedl juz test ciazowy?

Gość gość
Hej, ja wlasnie zaczelam pierwszy miesiac z testem clear blue. staramy sie o maluszka od 4 miesiecy, w sumie przed staraniami mialam regularne @, ale odkad zaczelam starania troszke sie tozregulowalo. Wiec na wszelki wypadek zaczelam 9dnia testowanie i wyszlo koleczko - czyli niska szansa na ciaze. Co ciekawe juz kolejnego dnia czyli 10 dzien cyklu wyszla juz migajaca buzka czyli wysoka szansa na starania. Odpuscilismy ten dzien zeby plemniki sie naladowaly wiec dzisiaj czyli 11 dzien cyklu bedzie proba bo buzka znowu miga czyli wysokie sznase