Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w damskiej bieliznie

Chłopak w damskiej bieliznie

Polecane posty

Gość Chłopak w damskiej bieliznie

Czesc ogolnie mozecie uznac ten temat za scieme ale nie tak nie jest. Zacznijmy od tego ze mam 16 lat i jestem chłopakiem pochodze z normalnej rodziny. Jestem chlopakiem ale chdze w damskiej bieliznie miedzy innymi w figach, body, biustonoszach i rajtuzach. Moja historia z noszenia damskiej bielizny zaczela sie w podstawowce gdy załozylem figi mojej mamy i spodobało mi się to w tedy, czułem przyjemnosc z noszenia takich majtek byly z calkiem innego materiału takiego przyjemnego, potem podobały mi sie dziewczyny chodzące w rajtuzach najlepiej w bawelnianych, a dlatego ze cierpie na ginekomastie to w koncu gdy widzialem jak moje piersi ,,swisają" postanowilem zakupic sobie biustonosz aktualnie mam 90D rozmiar i narazie na szczescie nie rosnie ale podoba mi sie chodzenie w staniku figach i rajtuzach i tu pytanie do was czy wy tez tak macie ze czujecie przyjemnosc z noszenia damskiej czesci garderoby? I od razu mowie ze nie jest to zmyslone po prostu opowiedzialem tu swoje zycie "bielizniane". Zapraszam do dyskusji a moze ktos jest taki jak ja.

Gość gość
Napisz na : pgtechnikooim4@gmail.com

Gość Chlopak w damskiej bieliznie
Po co mam pisac pw dawaj na forum