Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oficjalnie informuje, że WROZBELLA w dniu dzisiejszym wypadła z KAFE gry

Polecane posty

Gość gość

A, szkoda, bo ma w sobie duży potencjał, nie wiem co sie stało, trudno bo byla godną rywalką. Kolejna głowa została na kafełe została ścięta. AMEN RIP[*] WROZBELLA

Gość gość
skąd wiesz?

Gość gość
bo mi dziś pisała, że odchodzi, poddała się bo zdała sobie sprawę z tego, że to co się w ostatnich dniach wydarzyło to zaledwie zalążek tego co ja tu spotka. Uważam, że to rozsądna decyzja i lepiej niech się wstrzyma bo wyląduje w psychiatryku przeze mnie...

Gość gość
o proszę, czyli nie wytrzymała wczorajszego pojazdu po niej, słaba psycha jednak się okazała, a taką twardą zgrywała

Gość gość
Jak ona w ogóle miała na imię?

Gość gość
ona jest twarda, ale w pewnym momencie coś poszło nie po jej myśli... Jeśli wróci po jakims czasie to wszystko powróci ze zdwojoną siłą i będzie jeszcze gorzej. Jeśli to zrobi na własne zyczenie wpakuje sie w doła zycia, czego osobiście jej nie zycze. Mój mózg ma moc obliczeniowa kilkanascie razy większą niż jej móżdżek i tutaj nie ma miejsca na kompromis. Wygrany może być tylko jeden.

Kato, Ty już dawno padles w moich oczach, jesteś za słaby jak dla mnie. Nie masz pomysłów jak mnie zniszczyć, więc po co mam z Tobą grać?

Kato Ty uważasz, że Ty jesteś psychiczny, przynajmniej grasz takiego, ale prawda jest taka że nie jesteś i słabo Ci wychodzi ta gra. Nie chcę mi się z Tobą dyskutować o Twojej pseudo inteligencji, bo to jest śmieszne. Primo- człowiek inteligentny, nie uważa się za takiego.

Gość gość
Jak się wczuła :D

Gość gosć z miasta Katowice
Wspomnicie moje slowa, że za jakiś czas ono będzie leżało jak warzywko patrząc martwo w sufit z wypranym móżdżkiem. Mam tylko nadzieję, że nasza kolejna rozgrywka potrwa trochę dłużej niz ostatnia :D

Mam nadzieję, że wzniesiesz się na wyżyny swoich możliwości Wróziu skoro juz podjęłaś się tego karkołomnego wyzwania...

cynic ona po prost ostatnim tchnieniem próbuje walczyć i bardzo to doceniam, jednak finał tej batalii jest z góry przesądzony.

zapalcie więc, choć na chwile zapalniczki oddając cześc kolejnej kafeteryjnej wojowniczki

://www.youtube.com/watch?v=fW73miEirJU&t=2650s RIP WRÓZIA

Przytulacz Tygrysów dziś :D:D🖐️