Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzenia się z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam ponad 3 letnią corkę którą wychowuje z narzeczonym on nie jest jej biologicznym tatą, ten wyparł się jej kiedy miała 1i pół roku robił wielkie problemy żeby nie płacić alimentów, składałam sprawę o ograniczenie władzy rodzicielskiej ale sąd odrzucił to tlumacząc że popełnił błąd i chce do naprawić, tydzień temu dostałam pismo o rozprawie o widzenia z córką nie widzial jej na oczy 2 lata ona go nie pamięta a we wniosku upiera się o zabieranie do siebie dziecka, ja oczywiście bedę walczyć o to żeby spotykał się z małą ale u mnie w mojej obecności jak myślicie czy chociaż to sąd uwzględni?

Gość gość
Ja mysle, ze sad bedzie widział Przesłanki do widzeń w twojej obecności. On ma mała praktykę przy dziecku, a poza tym bardzo długo nie miał kontaktu. Ogólnie to dziwie sie, ze sad odrzucił pozew o zabranie praw, chyba, ze płaci alimenty, to moze dlatego nie.

Gość gość
Dodam, ze właściciwie jest dla twojej córki obcy, ona go nie zna, wiec sad musiałby byc jakis niepoważny, gdyby w od razu zezwolił na zabieranie dziecka do niego.

Gość gość
Uf przyznam że ulżyło mi sady w tym kraju są naprawdę niekompetentne a ja boję się o swoje dziecko nie mam nic przeciwko widzeniom ale niech one będą pod moją obserwacją póki mała go nie pozna a proces ten moze byc długi