Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZYKUJE OGROMNĄ PROWOKACJE NA WRÓŻBELLE!!!

Polecane posty

Gość gość

jutro jadę do prostytutki i zrobię jej kilka fotek ciipki piersi wypiętej pupy z karteczką z napisem wróżbella, może nawet nagram jakiś króciutki filmik!!! chyba nie musze wam mówić co się potem będzie tutaj działo?:D

Gość gość
Nie zesraj sie

Gość gość
teraz mnie popamiętasz parchu!!!

Daaaaaaawaj, każdy się dowie jakie życie prowadzisz! Ale wiesz, trzymam Cię za słowo, jutro masz tutaj pokazać te fotki i wgl nagranie jak tam sobie chcesz :D

Gość społecznośc kafeteryjna
WOW, super! Czekamy z niecierpliwością!

Gość gość
dno, że ta ściera z parchami pisze:O

Gość gość
dno, dno :-( kotarba to jest najwiekszy kołek na kafe, jak mu ktoś odbisuje to glownie z anona i zwykle wysmiewa jego paranoje HIM, albo wrzuca wklejke jak to było naprawdę z tą HIM i dlaczego on ją tak obraża. a głupia Wróżbella wchodzi z nim w jakieś interakcje, fotki mu wkleja itp. slabe to.

Gość gość
Też Ci się chce takie prowokacje robić :/ i to jest czlowiek, który ma ten wiek co już powinien się zachowywać jak prawdziwy mężczyzna a nie troll, no ale nie wszyscy wyrastają na prawdziwych mężczyzn, większość jeszcze brakuje cycusia od mamusi.... Pewnie jesteś zimny jak lód, kobiety traktujesz jak zabawki a mając kobietę pewnie ja nawet nie przytulales ani nie okazywales uczuć! Może jeszcze napiszesz, że przymuszales się do czułości i inne d***** były Ci w głowie! A teraz jesteś sam i co? Wolisz trolowac niż mieć kobietę! A jak się obudzisz to zostaną Ci same rozwodki i nie będziesz miał z czego wybierać. Denerwują mnie tacy chłopcy, jak mialam takiego jak ty to często mnie reka swedziala by przywalic takiemu chłopakowi! Zimny i bez uczuć! Z dala od takich i leć sobie do prostytutek bo nie stać Cię na porządną kobietę, która nie da Ci na pierwszym spotkaniu, tygodni i miesięcy! A jakbym widziala, że mój udziela się na kafeterii to ślad byś miał takiego siniaka , że tydzień by się goil.

Gość gość
won HIM swoje kury karmić, ty olana i odrzucona patologiczna szmaciaro bez ukończonego gimnazjum!!!!!!!