Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastarszylam corke i teraz nieche juz siedziec na telefonie

Polecane posty

Gość gość

Moze to glupie- ale musialam tak zrobic by oderwac ja od telefonu.Kasowanie aplikacji czy blokowanie nic nie dawalo bo zawsze sie znalazl ktos kto jej to odblokowal. a ona sama poptafi sobie zaintalowac.Ostatnio zalozyla sobie facceboka i messangera oraz co chwile nagrywala na musicaly.Wymyslilam bajke ze ktos sie podszywal pod dziecko( A to byl tak naprawde stary dziad)- a wiadomo jakie sa dzieci wplywowe.I tadziewczynka pisalo o sobie a nawet nagrala filmik ze szkoły czy przed szkoły.Ten pan poszukal i znalzal gdzie tak dziewczynka do szkoły chodziI zaczał ja śledzic.Wracajac do szkoły zaciagnal ja do samochodu i gdzies wywiozł.I dziewczyna juz do domu nie wrocila.Od tyg.córka nawet nie rusza telefonu.Lezy sobie i teraz tylko sluzy do kontaktu ze mna i mezem.

Gość gość
Czy jesteś pijana? Bo nic z twojego bełkotu nie da się zrozumieć.

Gość gość
No to Ci powie że nic nie wymyslilaś bo takie historie się zdarzają.

Gość gość
jaki belkot.Ze stary dziad porwal dziewczynke, ktora siedziala na tych roznych fejsach i pokazywala szkole.Podszywal sie pos rowiesnika.i dziewczyna do dzis sie nie oddnalazla.Porwal ja jak wracala ze szkoly do domu.

Gość gość
Naucz się najpierw pisać po polsku i stawiać znaki przestankowe.

Gość gość
Pytanie jest inne.I na tym sie skupcie a nie na interpunkcji.

Gość gość
Tylko prawdę powiedziałaś.Jak każdy wie takie historie się zdarzają.Niewiem dlaczego twoja córka tak późno została uświadomiona o zagrożeniach w sieci.

Gość gość
ma dopiero 8 lat.I wczesniej nie miala telefonu.Na komputerze w domu tez malo siedzi.Bo jej nie pozwalam za czesto.