Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Laur i mam Laur

Polecane posty

Gość gość

Jak zdrabniacie to imię? Laura pięknie, ale jak to zdrobnić? Laurka? :/

Gość gość
U mnie w rodzinie jest Laura i mówią do niej właśnie Laurka albo Laurusia, Lauruś

Gość gość
beznadziejne imie, LARŁA - bleeee . Laurusia :P hahaha Laurunia :P hahah porazka!

Gość gość
Hehe,beznadzieja..

Gość gość
Jakie matoły już się zleciały, was nikt tutaj nie pyta czy się wam to imię podoba, osoba zakładająca temat pyta o zdrobnienia, nie jesteście w stanie zrozumieć tak prostego tekstu pisanego?

Gość gość
LARŁA x To, że Ty masz problem z wypowiedzenie tego imienia poprawnie, nie oznacza, że jest ono brzydkie. Larła i co jeszcze? Pewnie raboratorium i zamlażarnik :P

Gość gość
Imie Laura bardzo mi sie podoba, ale pod warunkiem ze sie go nie zdrabnia, te wszystkie Laurki, Lausie brzmia idiotycznie :O Kuzynka ma corke o tym imieniu i mowi do niej po prostu Laura.

Gość gość
to ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem tepoto - obok LARŁY ktora napisałam z przekasem(problem beda miec dzieci i sama dziewczynka jesli bedzie miala problem z literą R) wymienilam ci 2 zdrobnienia ktore sa tak samo glupie jak imie w podstawowej wersji.

Gość gość
Mówie zazwyczaj Laura, czasem zdrabniam i mówie Laurka.

Gość gość
Ja mówię Laura. Wg mnie jest to najpiękniejsze imię żeńskie. Czasem mówię Laurka. I tak też jest pięknie

Gość gość
gość wczoraj to ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem tepoto - obok LARŁY ktora napisałam z przekasem(problem beda miec dzieci i sama dziewczynka jesli bedzie miala problem z literą R) wymienilam ci 2 zdrobnienia ktore sa tak samo glupie jak imie w podstawowej wersji. x Napisałam "nie potrafisz wymówić" a ty wyskakujesz z "TO TY NIE UMIESZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM" :D Co ma piernik do wiatraka? To tak jakby na "masz niskie iq" odpowiedzieć "a ty nie umiesz gotować pomidorowej". :D Poza tym ciekawe jakie Ty masz imię, pewnie jakaś głupia, oklepana Magda czy inna Karolina.

Gość gość
to ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem tepoto - obok LARŁY ktora napisałam z przekasem(problem beda miec dzieci i sama dziewczynka jesli bedzie miala problem z literą R) wymienilam ci 2 zdrobnienia ktore sa tak samo glupie jak imie w podstawowej wersji. x Napisałam "nie potrafisz wymówić" a ty wyskakujesz z "TO TY NIE UMIESZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM" smiech.gif Co ma piernik do wiatraka? To tak jakby na "masz niskie iq" odpowiedzieć "a ty nie umiesz gotować pomidorowej". smiech.gif Poza tym ciekawe jakie Ty masz imię, pewnie jakaś głupia, oklepana Magda czy inna Karolina. xxx oj osiołku, osiołku, ja nie do ciebie pisalam tylko do tej odpowiedzi: gość wczoraj Jakie matoły już się zleciały, was nikt tutaj nie pyta czy się wam to imię podoba, osoba zakładająca temat pyta o zdrobnienia, nie jesteście w stanie zrozumieć tak prostego tekstu pisanego? jednak jestes tępa...

Gość gość
Nie zdrabniam imienia córki ponieważ nie lubię zdobnień, mówię Laura.