Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień Polki Karynki

Polecane posty

Gość gość

7:00 pobudka 8:00 zabawa na placu zabaw z Brajankiem 10:00 zakupy w Biedronce 10:30 walka o świeżaczki 12:00 przygotowanie obiadu 14:00 obiad 14:30 pisanie "dej" na olx i krytkowanie szczepień na forach 16:00 kapuczina z somsiadkom 18:00 wieczorny maraton przed tv z mężem i 5 browarków 23:00 położenie się do łóżka 23:01-23:06 sex

Gość gość
raczej dzień typowej polki jełopki po zawodówce-technikum bez pracy lub na macierzynskim lub jako utrzymanka chłopa

Gość gość
no, czyli Karynki :D

Gość gość
teraz przygotowywanie obiadu hihi

Gość gość
Dlaczego obrażasz osoby po technikum?

Gość gość
najbardziej podoba mi się ten pięciominutowy seks. :D

Gość gość
Nie zgadzam się z pobudką o 7. Pobudka musi być o 5, żeby zrobić śniadanie dla męża idącego do pracy na na budowie.

Gość gość
ha ha ha dobre a seks wymiata

Gość gość
bo sama jestem po technikum i niemal wszystkie moje ''koleżanki'' mają takie życie jak opisała autorka tematu, takie były ambitne, przemądrzałe lalunie, pewne siebie, cwaniackie a skończyły jako jełopy bez pracy lub na najmniej opłacanych stanowiskach lub po prostu chłop je utrzymuje a one bawią małe potwory, widzę bardzo duzą różnicę między ludźmi z dobrych liceów a ludzmi z zawodówek i techników, inny światopogląd, ambicje życiowe

Gość gość
O Boze, dawno sie tak nie usmialam. Dzieki.

Gość gość
Najgorsze co może byc to gdy kobieta /żona /matka nie pracuje zawodowo ! Sama mam przykład z własnego życia / !0 lat nie pracowałam zawodowo , mąz bardzo dobrze zarabiał nie chciał abym pracowala . Zaczelam studia ale ich nie skonczyłam przed slubem bo ciąza . Miałam skonczyc pózniej gdy dzieci podrosna . Jedno dziecko , drugie a ja w domu bez studiów , bez pracy . Po co pójdziesz do pracy lepiej przypilnuj dzieci - mówił mąz . ćórka miała 10 lat , syn 7 a mąz kochanke od roku . Natychmiast sie rozwiodłam . Cztery lata pozniej ponownie wyszłam za mąz . Skonczyłam studia majac 37 lat i pracuje zawodowo . Cięzko było gdy nie miałam wykształcenia ani doswiadczenia . Pracowałam wówczas w sklepie . Tak dbał o mnie mój pierwszy mąż ..... Najwieksza głupota kobiet bo w przypadku rozwodu ciezko sie pozbierac ....

Gość gość
właśnie trwa frontalny atak na olx i fora rozważające szczepienia dzieci - harmonogram nie kłamie! :D