Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem już co robić. Moi rodzice są przeciwko mojemu partnerowi (jest rozwodnikiem, ma rowniez dziecko z poprzedniego małżeństwa) . ja i on bardzo dobrze sie dogadujemy, rozumiemy się bez słów i bardzo dobrze nam razem. Mimo tego ja jestem ciągle pod presją ze strony rodziny, słucham obelg i wyzwisk z ich strony na temat swój i jego. W najblizszym czasie on chce wyprowadzić się do nowego miejsca i proponuje żebym zamieszkała z nim. Nie wiem już co jest dobre a co zle, wybrać swoje szczęście mimo sprzeciwu rodziny czy jednak należy liczyć się z ich zdaniem?

Gość gość
zyj dla siebie i swojego szczescia. gdy ci nie wyjdzie najwyzej poniesiesz konsekwencje ale nie bedziesz zalowac ze nie sprobowalas. A jezeli sie uda, czego ci zycze, bedziesz dumna z takiej decyzji. Rodzice nie moga narzucac nam jak zyc, moga tylko dawac wskazowki a co z tym zrobimy to nasze ryzyko i odpowiedzialnosc

Gość gość
Zostaw go, nie zatruwaj mu życia. Skoro masz takie dylematy to jeszcze pępowiny nie odcielas i całe życie będzie a mama to a mama tamto, byle mama była zadowolona. Właśnie się z taką idiotka rozwiodłem.

Gość gość
Dokładnie