Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam mały problem. Liczę na waszą opinie na ten temat zanim udam się do ginekologa. Może macie bądź miałyście podobny problem. Mój cykl trwa przeważnie 28-30 dni. Kochałam się z narzeczonym 2 dni po skończonej miesiączce. Po czym skończył na moim brzuchu..ale dość sporo spłonęło na wargi sromowe. Po 4 dniach zauważyłam brązowe plamienie..a 3 dni później (dzisiaj) zauważyłam w sluzie czerwone nitki krwi. Co to może być.? Czego mogę się spodziewać.? Dodam, że nie odczuwam żadnych bólów w podbrzuszu.

Gość gość panika
Plamienie może być z powodu owulacji ( normalnie Ok 14 dnia w cyklu 28 dni) inna możliwość krwawienia to zagnieżdżanie się zarodka ( Ok 8 dni po zapłodnieniu- ale zeby do tego doszło musiałabyś miec mega rozregulowania owulacje) ile dni od stosunku minęło ?

Gość gość
8 dni

Gość gość
też myślę, że może to być plamienie owulacyjne. Moim zdaniem powinnaś lepiej poznać swój cykl. Zacznij wyznaczać sobie fazy cyklu, dzięki temu min będziesz mogła wychwycić różne anomalie. Jak będziesz mieć z tym kłopot to kup sobie np mikroskop owulacyjny.

Gość gość
Ok dzięki, za radę ;)