Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioo18

Po ilu dniach moze przyjsc do mnie zdjecie z fotoradaru?

Polecane posty

W sobote około południa bylem w trasie i przeleciałem za szybko obok fotoradaru. Nie wiem czy był flash. Dodam ze było to około 40km od mojego miejsca zamieszkania. Po ilu dniach przyjdzie mandat i zdjecie ? Wiem ze mają 180 ale pytam osob z własnego doświadczenia

Gość gość
Lada dzień

Gość gość
Nie wiem

Gość gość
2 tygodnie - około mi przyszło po takim czasie mniej więcej ;) Nie ma znaczenia gdzie było zrobione zdjęcie, bo teraz ta procedura jest szybka i bardzo zautomatyzowana. ps. Nie przyznawaj się, że to ty byłeś za kierownicą, możesz nie wskazywać osoby, dostaniesz wtedy tylko mandat bez punktów :classic_cool:

tak było kiedyś. dzis ITD tym się zajmuje i za nie wskazanie jest sprawa w sadzie i grzywna 5000zl

Gość gość
Nie wskazałam osoby miesiąc temu, może półtora miesiąca i przyszedł tylko mandat (500 zł za czerwone światło) bez punktów.

Gość gość
ps. mandat, zdjęcia i pismo oczywiście przyszło z ITD.

Gość aabuenaa
jak już przyjdzie informacja na temat wysokości mandatu to pamiętaj, że zawsze można wnioskować o jego umorzenie lub rozłożenie na raty. Sama kiedyś już tak robiłam i wcale nie jest to takie trudne tu znajdziesz więcej informacji na temat temat https://zaplacmandat.pl/warto-wiedziec/czy-mozna-rozlozyc-mandat-na-raty. Wiadomo, że kwoty mandatów bywają spore i nie każdego stać by od razu uregulować całość więc to bardzo przydatna opcja.