Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niszczy mnie powoli brak dziewic

Polecane posty

Gość gość

zaczynam mieć ochote sie zemścić na facetach którzy zabrali mi kobiety którzy zniszczyli moje szczęście. sam sie stoczyłem bardzo mocno ale chec zemsty jest coraz wieksza zato że nie spotkałem naswej drodze kobiety dziewicy która bym mógł pokochac tylko jakis gnoj pewnie wkłądał juz mej kobiecie jeśli takowa poznam..

Gość tetektyw
a gdzie byłeś, gdy kumple rozdziewiczali dziewice , w zakładzie karnym ?

Gość gość
zamknięty w sobie . ale masz racje kiedys trafie do zakładu karnego jak trafie na jakiegoś *****cza . wtedy bede szczesliwy ze usunołem jednego gnoja z życia kobiet.

Gość gość
faceta który rozdziewiczal by zaliczyc należy wziasć zamorde i wykonac odpowiednie operacje nie higieniczne . tak z zasady zabraliscie mi dziewice to teraz ja bede zabierał wam zony np .

Gość Ja_Dyzio
umówmy się co do jednego: - 'faceta który rozdziewiczał kobiety by zaliczyć kobiety, śmieje się wprost w twarz, tym, którzy po jego pierwszym bzykaniu kobiety zaliczają kobietę , i taki, który facet rozdziewiczał by zaliczyć kobiety zawsze będzie podobał się kobietom , żonom i kochankom a gdy kobieta w końcu zrozumie po bzykaniu z siódmym facetem, że te wcześniejsze związki z facetami to były oparte tylko na bzykaniu to ósmego faceta szuka do związku ale absztyfikantów brak, większość facetów unika takiej kobiety , której vagina przypomina wiadro na spermę !

Gość gość
puki nie znajde dziewicy bedzie muj swiat sie sypał i bede ciagnoł wszystko i wszystkich zasoba ..

Gość gość
nie bedzie sie podobał jak mu sie jaja obetnie. pozatym puszczalskim szmatom ktore niszcza dziewice kiedys straco rodzine wszystko .