Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupa ziemniaczana

Zakochałam się we fryzjerze..co robić?

Polecane posty

Gość zupa ziemniaczana

Hej! Piszę do Was, bo nie wiem kompletnie co zrobić :( Chodzę do pewnego salonu fryzjerskiego już od ponad 3 lat.. od jakiegoś czasu zauważyłam, że podoba mi się właściciel tego salonu.. za każdym razem jak przychodzę na wizytę odczuwam coś bardzo dziwnego.. mam wrażenie, że dostanę zawału jak tylko patrzę na niego :D no jednym słowem, bardzo mi się podoba.. problem w tym, że mam chłopaka z którym jestem już od 2 lat i frzyjer też o tym wie.. Związek ten jednak bardziej opiera się na przyjaźni, a na fryzjerze okropnie mi zależy :O Nie wiem tylko, czy on ma żonę i czy ma kogoś... jak to wybadać? Co zrobić? Jak sprawdzić, czy mam u niego szansę? Boję się ryzykować, ale z drugiej strony tak mi zależy :D Pomóżcie ludzie !!

Gość gość
Laska no jak chodzisz 3 lata to chyba wiesz czy ma obrączkę? Poza tym nawet jak nie nosi - wbijaj na portale społecznościowe, może jakies ma? Sprawdź kobitki w okolicy mające takie same nazwisko. Dzisiaj ludzie chwalą się wczasami itp. Powinaś to szybko wyczaić - czyli mała rundka np. po NK, Facebooku, Instagramie i już zobaczysz kogo obserwuje, kto komentuje jego zdjęcia (np. pytania ale piekne widoki a gdzie Ksia czy to ona robiła zdjęcie itp itd). Bierz sie do roboty ;)