Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam w przyszły miesiacu termin porodu i teściowa i bratowa powiedziały mi wczora

Polecane posty

Gość gość

powiedziały mi wczoraj że powinnam zdecydować sie na cesarke bez znieczulenia. Wyczytały ponoć, że isnieją badania ( o których nie mówi się w polsce) że znieczulenie przy cesarce może powodować uszkodzenia u dziecka które sa nie do odwrócenia! Może wywował nawet AUTYZM! Czy słyszałyście coś o tym? Strasznie się zdenerwowałam tym.

Gość gość
Jak nie podadzą Ci autorko znieczulenia to ciekawe jak sobie wyobrażasz,z ę zrobią Ci tę operację? Przywiążą Cię na stole jak ludzi w psychiatryku byś się nie ruszała z bólu? Co za bzdura operacja bez znieczulenia?

Gość gość
Slyszalam. Slyszalam tez o dzieciach autystycznych, ktore przyszly na swiat silami natury... Nie popadajmy w skrajnosci. Zaraz w ogole wazystkie bedziemy rodzic bez zadnego znieczulenia, bo wszystko szkodzi. Nie tesciowa rodzi, ttylko ty,,wiwc nie daj sobie wejsc na glowe i sie zastraszyc.

Gość gość
Kobiety do porodu siłami natury mają prawo mieć podane znieczulenie a co dopiero do cesarki.

przy każdym porodzie czy naturalnym czy przez cesarkę mogą zdążyć się powikłania ja miałam dwie cesarki pierwsza bo nie było wyjścia a druga bo tak zadecydował lekarz i nie żałuje nic sie nie stało szybko doszłam do siebie o dzieciaki zdrowe

Gość gość
Operacja bez znieczulenia? Prowo jak nic.

Gość gość
Won trollico!!!!

Gość gość
rozczaruję cię za granicą nie ma cc bez znieczulenia, a żaden lekarz takiego zabiegu bez znieczulenia nie wykona

Gość gość
Autorko zapomnialas jeszcze o szwagierce :)