Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go namówić

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem , mieszkam od 6 lat z chłopakiem i jego rodzicami uczymy się i mamy staż wiec mieszkanie wynająć jeszcze nie możemy , mamy dwa psy które maja własny ogródek , a w domu dwie świnki morskie dom nie jest duży a nasz pokój pomieścił tylko duża szafę i łóżko oraz klatkę jest jakieś mały kącik , ja kocham zwierzęta i bardzo bym chciała mieć jeszcze kotka malutkiego , mój chłopak gada ze jak bd sami mieszkać to w tedy a jak narazie nie bo są świnki , i za dużo zwierząt i jego rodzice się nie zgodzą , jak ich przekonać ? Pragnienie kotka jest silniejsze odemnie macie jakieś rady ? :(

Gość gość
kotka masz między nózkami i niech ci ten wystarczy

Gość gość
Głupota ludzka nie zna granic , to do kolesia który napisał komentarz . Kochana nie wiem jak ci pomoc ale olej takich debili jak on :)

Gość gość
10:19 - dzięki za rozbawienie! :D

Gość gość
Debile kretyni tyle w temacie ! Może go przekonasz powodzeni , pajace !!!!!!

Gość gość
Kochanie, chlopak dobrze gada. Rady mam nastepujace, rzadzic bedziesz u siebie, a dopoki mieszkasz u rodzicow faceta to staraj sie jak najmniej przeszkadzac i nie sprowadzaj zwierzat.

Gość gość
Koleżanko droga , ta która napisała komentarz mieszkają 6 lat razem i ona ma nie przeszkadzać w mieszkaniu to co ma siedzieć w kacie i udawać ze jej tam nie ma bo niby nie jest u siebie ? 6 lat mieszka i zapewne płaci za mieszkanie itp wiec w czym problem , moim zdaniem pogadaj na spokojnie powiedz ze bardzo tego pragniesz itp może się uda powodzenia