Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli uderzyłam męża a on się popłakał to znaczy że jest cyt. babą

Polecane posty

Gość gość

Wg mnie to trochę babskie...uderzylam go w twarz bo byłam wkurzona na wszystko, a on poszedł do innego pokoju i widziałam jak płakał...

Gość gość
On nie jest baba , ty jesteś chlopem

Gość gość
znam chłopa co to często płakał, wszyscy włącznie z żoną się z niego śmiali, że cytuje "baba w ciąży" a on miał depresje i ostatecznie podjął męską decyzję o samobóstwie po wykupie polisy na życie - upozorował wypadek samochodowy - nikt nie wierzy, że faktycznie był to wypadek, gdyż akurat kierowcą był świetnym. Żonie pozostawił kupe kasy i chociaż pośmiertnie go szanuje, a sam miał pochówek z księdzem, katolicki.

Gość gość
On nie jest baba, za to ty jestes patologia. Szkoda ze ci nie oddal podla suko

Gość Żona swego meza
Głupia babo! Płakał, bo było mu przykro! Mógł ci p**********ic w odwecie, wtedy moze nie zakładałabys takich dennych tematów na kafe. Ma dobrego męża to nie szanuje, miałaby damskiego boksera to by wyła!

Gość gość
Twoje zachowanie jest patologiczne, szkoda mi twojego męża, bo nie zasługujesz na niego.

Gość gość
Popłakał się nad swoim losem, że wziął sobie taką wredną, głupią babę. Skoda go, bo wydaje mi się, że jest uczuciowym, dobrym facetem, on powinien ci odwinąć, aż byś się nogami nakryła, bo co to za powód uderzyłaś go, bo byłaś zła.

Gość gość
Jesteś durna i tyle. Moj mąż często płacze i wcale nie uważam, że to nienaturalne. Prawdziwy mężczyzna nie wstydzi się swoich uczuć. A że to uderzyłaś to niezły z Ciebie gagatek

Gość gość
Tu jestes nienormalna weź zapisz się na boks .Obija ci ryj to będziesz miała dosyć bić ludzi .